REKLAMI GEÇ

GEKA’dan tanıtım atağı

GEKA’dan tanıtım atağı

Güney Ege Kalkınma Ajansı Aydın, Denizli ve Muğla’yı 5-9 Mart tarihlerinde Berlin Turizm Fuarı’nda ve 7-9 Mart tarihlerinde Japonya’da düzenlenecek olan “Ege Tanıtım Günleri”nde tanıtacak.

/ DENİZLİHABER / 5 Mart 2014 Çarşamba, 11:28

GEKA Berlin Turizm Fuarı’nda tahsis ettiği stantlarda Bölgenin termal turizm potansiyelinin tanıtımını yaparken,5 Martta (bugün) başlayan ve 9 Mart’ta sona erecek olan “Ege Tanıtım Günleri”nde Güney Ege’yi kültürel ve turistik değerlerinden ticaret ve yatırım olanaklarına kadar geniş bir yelpazede Japonlara tanıtacak.

Avrupa’nın en eski ve en büyük turizm fuarı olan ITB Uluslararası Turizm Borsası’na katılan Güney Ege Kalkınma Ajansı, fuarın sağlık holünde tahsis ettiği 24 metrekarelik stand alanında hem bölgenin hem de termal turizm potansiyelinin tanıtımını yapacak.

Ayrıca, Yunus Emre Enstitüsü Tokyo Merkezi’nin organizasyonuyla7-9 Mart tarihleri arasında Japonya’da gerçekleştirilecek “Ege Bölgesi Tanıtım Günleri”ne de katılacak olan Ajans; beraberinde götürdüğü Bölgeye özgü yöresel el sanatları ve gıda ürünlerinin yanı sıra, konusunda uzman el sanatları ustaları ile Güney Ege kültürünü tanıtacak.

LEBLEBİDEN DOKUMAYA TÜM ÜRÜNLER SERGİLENECEK
Güney Ege Bölgesi’nin kültürel ve turistik değerleri ile bölgenin ticaret ve yatırım olanaklarına yönelik sunumların gerçekleştirileceği organizasyonda; Yenipazar’dan 8 Köşeli Kasket, Bodrum Sandaleti, Söke Körüklü Çizme, Kızılcabölük Dokuması ve Bölgeye özgü iğne oyası gibi yöresel ürünler ustalarının canlı sunumlarıyla Japon katılımcılara sergilenecek.

Katılımcılara Serinhisar Leblebisi, Muğla Balı, incir, zeytinyağı ve kestane şekerinin ikram edileceği organizasyonda aynı zamanda; Güney Ege Bölgesine özgü Buldan ve Muğla dokumaları, Milas Halısı, Yatağan Kılıcı, kemik tarak ve Terracota gibi yöresel ürünler de sergilenecek. Ayrıca Bölgenin turistik mekanlarına yönelik bir fotoğraf sergisi de gerçekleşirken katılımcılara Aydın, Denizli ve Muğla illerini anlatan broşürler dağıtılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı