REKLAMI GEÇ

GEKA’nın 100 üyesi yenilenecek

GEKA’nın 100 üyesi yenilenecek

Denizli, Muğla ve Aydın’ı kapsayan bölgede faaliyet gösteren Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın (GEKA) temel organlarından birisi olan Kalkınma Kurulu’nun 100 üyesi yeniden belirlenecek. Üyelik başvuruları için son başvuru tarihi 13 Mayıs olarak açıklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Mayıs 2016 Çarşamba, 10:42

Kalkınma Ajanslarının Kuruluşu, Koordinasyonu ve Görevleri Hakkında Kanuna göre, bölgesel gelişme hedefine yönelik olarak bölgedeki kamu kurum ve kuruluşları, özel kesim, sivil toplum kuruluşları, üniversiteler ve yerel yönetimler arasında işbirliğini geliştirmek ve ajansı yönlendirmek üzere kalkınma kurulu oluşturuluyor. Kurul üyeleri dört yılda bir Bakanlar Kurulu kararıyla yenileniyor.

YILDA EN AZ 2 KEZ TOPLANIYOR
Aydın, Denizli ve Muğla illerinden temsilcilerin yer aldığı GEKA Kalkınma Kurulu, 100 kişiden oluşuyor Kurul, bölgenin sorunları, ihtiyaçları ile potansiyelinin değişik bakış açılarıyla ve ortak akılla ele alındığı bir platform olarak görev yapıyor. Yılda en az iki kez olmak üzere toplanan kurul, önerilerini oluşturarak Ajans yönetimine tavsiye ediyor.

İNTERNET VE FAKSLA BAŞVURU
GEKA Kalkınma Kurulu üyelerinin belirlenmesinde; görev alma konusundaki istekleri, görev yaptıkları kurum ya da kuruluşun ildeki etki ve etkinlikleri, misyonları, ili temsil yetenekleri, ilin ve bölgenin kalkınmasına sağlayabilecekleri katkılar ile üye sayıları gibi kriterler baz alınacak.

Kalkınma Kurulu’nda görev almak isteyenler, başvuru formuna geka.gov.tr adresinden ulaşabilecek. Başvuru formu kurum/kuruluş temsilcisi tarafından doldurulup, en geç 13 Mayıs 2016 tarihine kadar ppb@geka.gov.tr adresine ulaştırılabilecek. Ayrıca 0258 371 88 47 numaralı faksa da iletilebilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı