REKLAMI GEÇ

Halıcı Gölcükler’den hediye yağmuru

Halıcı Gölcükler’den hediye yağmuru

Denizli’de çeyrek asırdan beri adı hep kaliteyle birlikte anılan Halıcı Gölcükler, mart fırsatları sunuyor. 23 yıldır halıda kalitenin adı olan Halıcı Gölcükler, 16 yıldan bu yana da hizmet alanına mobilyayı da ekleyerek faaliyetlerini sürdüren Halıcı Gölcükler’den 31Mart’a kadar 2 bin lira ve üzeri alışveriş yapanlara sürpriz hediyeler sunuluyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Mart 2016 Cuma, 08:57

Yarım asra yaklaşan tecrübesiyle hizmet veren Halıcı Gölcükler’e ilişkin bilgiler veren firma ortaklarından Ethem Gölcük, 1976 yılında Muğla’da faaliyete başladıklarını,1983 yılından itibaren de faaliyetlerini Denizli’de sürdürdüklerini ifade etti. Halı, mobilya, genç odası, masa sandalye ve aksesuar ile döşeme halı olmak üzere geniş bir alanda hizmet verdiklerini vurgulayan Gölcük, Atlas’tan İpek’e, Pierre Cardin’den Caploonba’ya kadar çok sayıda firmanın ürünlerini müşterilerinin hizmetine sunduklarını söyledi. Denizli’de 5 mağazada 40 çalışan ile hizmet verdiklerini dile getiren Gölcük, yeni kampanyalarla müşterilerini ödüllendirdiklerini vurguladı.

denizli-halici-golcukler-hediye-yagmuru-4
Gölcük, “İlkbahar veya ilkyaz, doğa döngüsünde kış ile yaz arasındaki mevsim. Doğada yaşanan bu değişiklik evlerimizi de yansıyor. Yıllardan beri süregelen bir alışkanlıktır bahar temizliği. Dip-bucak temizliğin yapıldığı baharda değişiklikte şarttır. İşte bahar ayında evinin halısını, mobilyasını değiştirmek isteyenlere veya evini değiştirmek, yeni yuva kurmak isteyenlere bir destek de Halıcı Gölcükler’den” dedi.

denizli-halici-golcukler-hediye-yagmuru-1

BU KAMPANYA KAÇMAZ
2 bin liranın üzerinde alışveriş yapan tüm müşterilerini çeşitli hediyelerle ödüllendirdiklerini ifade eden Halıcı Gölcükler ortaklarından Ethem Gölcük, “1 Mart-31 Mayıs tarihleri arasında mağazamızdan 2 bin lira alışveriş yapan müşterilerimize çeyrek altın, genç odası veya yemek odası alışverişi yapan müşterilere çocuk halısı, 5 bin lira ve üzerinde alışveriş yapana 56 ekran LED TV masa takımı, 10 bin liralık alışveriş yapana 102 ekran LED TV, 15 bin liralık alışverişlerde ise IPHONE 5S hediye veriyoruz. Hediye almak isteyen müşterilerimize de fiyatta kolaylık sağlıyoruz” dedi.

denizli-halici-golcukler-hediye-yagmuru-2

TRENDLERİ BİZ DE TAKİP EDEMİYORUZ
Ethem Gölcük, halı ve mobilyada zor bir satış dönemi yaşadıklarını da belirtti. Halı ve mobilyada yeni ürünleri takip etmekte zorlandıklarını ileri süren Gölcük, “Önceden yılda bir ürün çıkar yıl içerisinde onu vitrinde sergilerdik, onun tanıtımını yapardık. Ancak, son yıllarda her ay 4-5 yeni ürün piyasaya sürülüyor. İnan ki bizde takip edemiyoruz. Müşterilerimizde seçmekte zorlanıyor” dedi.

denizli-halici-golcukler-hediye-yagmuru-3

SATIŞ DEĞİL SATIŞ SONRASI HİZMET ÖNEMLİ
Müşteri, mobilya ve halı alışverişinde Halıcı Gölcükler’i tercih etmesinin nedenini satış sonrası verilen hizmete bağlayan Ethem Gölcük, “Halı ve mobilyada satış sonrası hizmet önemlidir. Biz müşterilerimize marka ve garantili ürünler sunuyoruz. Satış sonrası karşılaştıkları sorunlarla yakından ilgileniyor, sorun çözüme kavuşana kadar takipçisi oluyoruz. Ayrıca, müşteri evini taşırken de bizden yardım talep edebiliyor. Halıcı Gölcükler’in her hangi bir mağazasından satın aldığı ürünlerin paketlenmesinde elemanlarımız yardımcı oluyor” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı