REKLAMI GEÇ

Heimtextil’e Denizli çıkarması

Heimtextil’e Denizli çıkarması

Ev tekstili alanında dünyanın en büyük fuarı olan Heimtextil, Almanya’nın Frankfurt kentinde kapılarını ziyaretçilerine açtı. Denizli’den 71 firma dev fuarda stant açtı, Denizli Ticaret Odası KOSGEB desteği ile 90 iş insanını fuara iş gezisine götürdü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ocak 2020 Salı, 16:48

Bu yıl 50.’si düzenlenen Uluslararası Frankfurt Ev Tekstili Fuarı (Heimtextil), bugün kapılarını ziyaretçilere açtı. Ev tekstilinde dünyada söz sahibi şirketler, fuarda yeni ürünlerini tanıtacak. Tekstilde yıla damgasına vuracak renk, desen ve eğilimlerin ilk kez görücüye çıkacağı fuar, 10 Ocak’a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

Yaklaşık 65 ülkeden 2 bin 952 firmanın ürünlerini sergileyeceği fuara Türkiye 290 firma ile katıldı. Denizlili 71 firma fuarda stant açtı. DENİB de fuarda açtığı stant ile yer aldı, Denizli’nin tanıtımına önemli katkı sağladı.

Fuarın açılışına Denizli tam anlamıyla çıkarma yaptı. AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, DTO Başkanı Uğur Erdoğan’ın da katıldığı fuarın ilk günü renkli görüntülere sahne oldu.

Denizli Ticaret Odası da fuar için ayrı bir organizasyona daha imza attı. KOSGEB’den alınan destek ile 90 iş insanı, Heimtextil kapsamında iş gezisine götürüldü.

Sektör temsilcilerinin bir araya geldiği en önemli platform olan Heimtextil, ev ile ilgili ne ararsanız bulabileceğiniz bir ortam. En önemlisi de geleceğin eğilimlerini bugünden görme imkanı sunması.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı