REKLAMI GEÇ

Heimtextil Fuarı’nda Denizlililerin yüzleri gülüyor

Heimtextil Fuarı’nda Denizlililerin yüzleri gülüyor

Heimtextil Fuarı Denizli için hareketli başladı. Fuarın ilk gününde Denizlili katılımcıları Denizli Sanayi Odası (DSO) başkanı Müjdat Keçeci ile birlikte ziyaret eden Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, yoğun katılımın kendilerini umutlandırdığını ve mutlu ettiklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ocak 2018 Salı, 18:42

Dünyanın tekstil konusunda en büyük ve en eski fuarlarından biri olarak gösterilen Heimtextil Fuarı’nda yüzler gülüyor.

Fuarın ilk günü, hatta ilk saatlerinde bile AB ve Alman alıcılarla bir araya gelme fırsatı bulan Denizlili üreticilerin yoğunluğu kentin ekonomi patronlarını da mutlu etti.

DSO Başkanı Müjdat Keçeci ile birlikte Denizlili stantları dolaşan DTO Başkanı ve Denizli Platformu Dönem Sözcüsü Uğur Erdoğan, karşılaştıkları manzaradan dolayı keyifli.

2018 yılından umutlu olduklarını belirten DTO Başkanı Erdoğan, “ilk gün ve ilk saatler olmasına rağmen sadece Almanya’nın değil AB ülkelerinden yoğun katılım var. Denizli firmalarını ziyaret ederken yoğun ziyaretçi ilgisini görmek bizi mutlu etti” dedi.

Hem Denizli’nin hem de Türkiye’nin 2018 ile ilgili ihracat hedeflerini tutturması konusunda umutlu verilere sahip olduklarını aktaran Başkan Erdoğan, fuarların Denizlili ihracatçılar için çok önemli olduğunun da altını çizdi.

DTO olarak özellikle yurt dışı fuarlara katılım konusunda gerçekten yoğun bir çaba sarf ettiklerini anlatan DTO Başkanı Erdoğan, Denizlili ihracatçıya bu konuda her türlü desteği verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı