REKLAMI GEÇ

Honda Motor Denizli’de

Honda Motor Denizli’de

Motosiklet tutkunlarına müjdeli haber. Çağdaş Otomotiv, Acıpayam asfaltı üzerinde Honda Motor Yetkili Bayii açtı. Motosiklet meraklıları, Honda’nın en son modellerini burada test edebilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Nisan 2014 Cumartesi, 15:56

Çağdaş Otomotiv Honda Motor Yetkili Bayii Acıpayam asfaltı üzerinde açıldı. Açılışa Çağdaş Otomotiv Kurucucusu Nihat Hünkar, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Honda Türkiye Başkanı Hideto Yamasaki,Honda Türkiye Başkan Yardımcısı İsmail Sever ve davetliler katıldı.

ic-1

Çağdaş Otomotiv Honda Motor Yetkili Bayii Nihat Hünkar, “20 yıldır Çağdaş Otomotiv olarak hizmet veriyoruz. Honda markası Denizli’de ihtiyaç duyulan bir markadır. Biz de bundan yola çıkarak Denizli’ye böyle güzel bir markayı kazandırdık. Bu markayı halkımızın kucaklayacağına inanıyorum” diye konuştu.

ic-2

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci de “Denizli’mize güzel bir hizmet kazandırdığı için Nihat Bey’e teşekkür ediyorum. Motor tutkusu ayrı sevgidir. Pek çok motorcu arkadaşımız var. Yerel seçimler öncesinde Büyükşehir Belediyesi olarak Motor Pisti projemizi açıklamıştık. Bu projeyle ilgili olarak en kısa sürede çalışmalarımızı başlatacağız” dedi.

ic-3

Honda Türkiye Başkanı Hideto Yamasaki de Honda’nın tüm dünyada en çok motosiklet satan marka olduğunu belirterek, “Geçen yıl Honda olarak Türkiye’de 30 binden fazla motosiklet sattık. Türkiye’de en çok motosiklet satan ikinci marka olduk. Birinci olmak için uğraşıyoruz. Denizli ise Honda Motor satışında Türkiye genelinde 12. sırada yer aldı” dedi.

Konuşmaların sonrasında açılış gerçekleştirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı