REKLAMI GEÇ

İş ve siyaset dünyasının kurmayları Ankara’da

İş ve siyaset dünyasının kurmayları Ankara’da

Denizli’nin ekonomi dünyasının kurmayları, Belediye Başkanı Osman Zolan ile birlikte Ankara’da. Kurmaylar, Katar’ın Ankara Büyükelçisi Salem Mübarek el-Şafi ile bir araya geldi, hem “Denizli-Katar ilişkilerinin geliştirilmesi için neler yapılabilir?” sorusuna cevap aradı, hem de önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek Katar ziyaretinin ön görüşmesini yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Temmuz 2019 Cuma, 11:03

Katar’ın Ankara Büyükelçisi Salem Mübarek el-Şafi, kısa süre önce Denizli’yi ziyaret etmiş, Vali Karahan ve Başkan Zolan’ın yanı sıra iş dünyasının patronları ile bir araya gelmişti.

Katar Başkonsolosu’nun attığı bu adımın ardından, Salem Mübarek el-Şafi’nin daveti üzerine Ankara’ya bir ziyaret gerçekleştirildi.

Katar’ın Ankara Büyükelçisi Salem Mübarek el-Şafi’yi ziyarete Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili ile Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu katıldı.

Katar Büyükelçiliği’nde; Şafi ile bir araya gelen Denizli’nin kurmayları, Denizli ile Katar arasında kurulmaya çalışılan ticari ilişkileri için yapılması gerekenler konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Denizli heyeti, kentin ekonomik dinamiklerini anlattı, Katar Büyükelçisi de kendi ülkesinin ihtiyaçları konularında bilgiler verdi.

Denizli kurmaylarının Ankara ziyaretinin ayrıntıları ilerleyen günlerde düzenlenecek basın toplantısıyla açıklanacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı