REKLAMI GEÇ

İŞKUR projeleri işverenlere anlatıldı

İŞKUR projeleri işverenlere anlatıldı

Denizli İŞKUR yetkilileri, devlet tarafından açıklanan 100 Günlük İcraat Programı kapsamında yürütülen projeler hakkında işverenleri bilgilendirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Kasım 2018 Cuma, 09:53

Denizli İŞKUR İl Müdürlüğü yetkilileri, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Toplantı Salonu’nda işverenlerle buluştu. Tolantıda 100 günlük icraat programı kapsamında yürütülen projeler hakkında işverenlere bilgi aktarıldı. Toplantıya Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Fatih Işık, Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürü Ahmet Taş, İŞKUR yetkilileri, işveren temsilcileri ve çok sayıda insan kaynakları müdürü katıldı.

Toplantıda, İŞKUR İl Müdürlükleri tarafından yürütülen ‘’ İşte Anne Projesi, İşe İlk Adım Projesi’’ hakkında işverenlere bilgi verildi. İŞKUR yetkililer, “İş’te Anne Projesi ile İŞKUR tarafından düzenlenecek istihdam garantili mesleki eğitim kursları veya işbaşı eğitim programlarına katılması uygun bulunan ve belirlenen gruplar içerisinde yer alan annelere, kursa veya programa devam ettikleri günler için günlük 70 TL tutarında katılımcı gideri verilecek. İşe İlk Adım Projesi ise; fakülte veya yüksekokullardan mezun 18-29 yaş arası gençleri kapsayacak ve programdan sonraki istihdam sürecinde de işverenlere ücret desteği sağlanması yoluyla uygulanacak. Ayrıca, İşbaşı Eğitim Programı süresince işyerinde çalışan gencin günlük 61,65 TL cep harçlığı ile İş kazası meslek hastalığı ve genel sağlık sigortası giderleri yine İŞKUR tarafından karşılanacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı