REKLAMI GEÇ

Kaleiçi’nde Alışveriş Günleri başlıyor

Kaleiçi’nde Alışveriş Günleri başlıyor

AVM’lere yenik düşen Tarihi Kaleiçi Çarşısı’ndaki esnafı ayakta tutmak ve alışverişi canlandırmak amacıyla düzenlenen ‘Alışveriş Günleri’nin 3.’sü festival havasında gerçekleştirilecek. Denizli Ticaret Odası(DTO)’nın sponsorluğunu üstlendiği Alışveriş Festivali kapsamında, özel indirimlerin yanı sıra canlı müzik dinletileri ve defileler düzenlenecek. Festivalin açılışı, bol kazançlı ve bereketli bir alışveriş temennilerinin yer aldığı duayla yapıldı

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 14 Kasım 2014 Cuma, 13:24

Tarihi Kaleiçi Çarşısında 80 farklı sektörde 650 esnaf faaliyet gösteriyor. Bir dönemler Denizli’nin gözde alışveriş mekanlarından olan Kaleiçi, yılla içinde sayıları gittikçe artan AVM’lere yenik düştü. Kaleiçi’ne eski cazibesini kazandırmak ve alışverişi canlandırmak amacıyla bu yıl 3.’sü gerçekleştirilecek olan Geleneksel Kaleiçi Alışveriş Günleri’nin tanıtım toplantısı yapıldı. Açılış duasında bol ve bereketli kazanç temennileri yer aldı.

Denizli Ticaret Odası (DTO)Başkanı Necdet Özer, Kaleiçi Güzelleştirme ve Kültür Derneği Başkanı Soner Yıldız ile çok sayıda esnafın katıldığı toplantıda, bu yıl alışveriş günlerinin, festival havasında gerçekleştirileceği açıklandı.

Kaleiçi Güzelleştirme ve Kültür Derneği Başkanı Soner Yıldız, “Tarihi Kaleiçi’ni tanıtmak ve yeniden eski hareketliliğini kavuşturmak amacıyla düzenlediğimiz Alışveriş Günleri, 17 Kasım Pazartesi açılış töreni ile başlayacak. 30 Kasım’a kadar devam edecek olan festival kapsamında, esnafımız, yüzde 30 ile 70 arasında indirim uygulayarak Denizli halkının Kaleiçi’ne gelmesi sağlanacak. Ayrıca, festival kapsamında müzik dinletilerimiz ve defile düzenlenerek Tarihi Çarşı’sı, yalnızca Denizli’de değil tüm Türkiye’de tanıtılacak” dedi.

İLK ALIŞVERİŞ ÖZER’DEN
Kaleiçi Çarşısı’nda, alışverişi canlandırarak esnafı ayakta tutmak ve tarihi mekana yıllar öncesinde olduğu gibi yeniden hareketlilik getirmek amacıyla düzenlenen alışveriş günlerinin, artık daha geniş kapsamda gerçekleştirileceğini söyleyen DTO Başkanı Necdet Özer, Alışveriş günlerinin ilk alışverişini de kendisi yaptı.
17 Kasım’da başlayacak olan Kaleiçi Alışveriş Günleri 30 Kasım’da sona erecek.

Yorumlar

ShotOne   -  Bağlantı 14 Kasım 2014, 16:26

Allah kimseye maymun iştahı vermesin. Kendi kendilerini bitirdiler ve şimdi de Allah’a sığınıyorlar. Tamam eyvallah Rabbine sığınmak güzeldir , lakin fahiş fiyatlarla sattığınız mallar üzerinden yediğiniz kazançları ne yapacaksınız ?

Vatandaş   -  Bağlantı 14 Kasım 2014, 13:51

Kaleiçi AVM’lere yenik düşmedi, kendi içindeki aç gözlü esnafa yenik düştü. Fahiş fiyatlardan başlayıp pazarlıkla %70’lere varan düşüşü gördü vatandaş, fiş vermeyeyim şu fiyata oluru gördü vatandaş.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı