REKLAMI GEÇ

Kasapoğlu: Denizli’nin geleceği inovasyon ve yenilikte

Kasapoğlu: Denizli’nin geleceği inovasyon ve yenilikte

Denizli Sanayi Odası Başkan Vekili İşadamı Selim Kasapoğlu, Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi öğrencilerinin gerçekleştirdiği OURCASE MKAL’22 inovasyon kampında gençlerle bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Eylül 2022 Çarşamba, 18:35

Geçtiğimiz günlerde Denizli Sanayi Odası yeni dönemi için başkanlığa adaylığını açıklayan ve haziran ayından bu yana seçimlerle ilgili çalışmalarını sürdüren Kasapoğlu bu sefer gençlerle bir arada olmayı tercih etti.

GENÇLERLE BİR ARAYA GELMEK ÇOK ÖNEMLİ
Deneyimlerini paylaşmak ve onların gelecek planlarına ışık tutmak için öğrencilerle sık sık bir araya gelmeye çalıştığını ifade eden Selim Kasapoğlu,“Bildiğiniz üzere yoğun geçen seçim dönemi içerisindeyiz, böyle bir dönemde genç arkadaşlarımızla birlikte olmak bize güzel enerji verdi. Onlarla günümüzü, geleceği, inovasyonu ve sürdürülebilirliği konuşmaktan ayrıca mutluluk duydum. Çünkü Denizli’nin geleceği inovasyonda, yenilikte… İnşallah önümüzdeki süreçte bununla ilgili çok önemli projelere imza atacağız. Tabi bu süreçte gençlerle de ortak çalışmalar yapacağız. Genç arkadaşlarımın yaklaşımları, vizyonu hayranlık vericiydi. Türkiye’nin ve Denizli’nin geleceği emin ellerde” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı