REKLAMI GEÇ

Kasapoğlu: Kararlı hükümet acil hale geldi

Kasapoğlu: Kararlı hükümet acil hale geldi

Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği (BASİAD) Başkanı Selim Kasapoğlu, iç ve dış siyasette kararlı bir hükümet ihtiyacının acil hale geldiğini belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Temmuz 2015 Perşembe, 17:03

BASİAD Başkanı Selim Kasapoğlu, yaptığı açıklamada, ülkede son yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Bayram sonrası Suruç’taki bombalı saldırı ile başlayan, aynı gün Adıyaman’da ve hemen arkasından Şanlıurfa’da ardı ardına meydana gelen terör olaylarını nefretle kınadıklarını ifade etti.

Bu saldırılarda hayatını kaybedenlere ve şehit olan güvenlik mensuplarının ailelerine başsağlığı dileyen Kasapoğlu, “Yaşanan bu acı olaylar neticesinde anlaşılmaktadır ki; bölgedeki kaotik yapıdan milletimizi korumak için, son seçimlerle oluşan meclisten güçlü, iç ve dış siyasette kararlı bir hükümet ihtiyacı acil hale gelmiştir. Meclisteki siyasi partilerin zaman kaybetmeden, siyasi ihtirasları ve hesaplaşmaları bir kenara bırakarak, kısa zamanda güçlü bir hükümet tesis etmeleri gerekmektedir” dedi.

Kasapoğlu, hangi görüşe ve hangi amaca hizmet ederse etsin, terörün her türlüsünü lanetlediklerini, terörden acı çekmiş milletin, kardeş kavgasına bundan sonra müsaade etmeyeceğine ve olaylara sağduyu ile yaklaşacağına inandıklarını sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı