REKLAMI GEÇ

KAYNAK’TAN SAĞLIĞA KATKI

KAYNAK’TAN SAĞLIĞA KATKI

Kaynak Şirketler Grubu Yöneticisi Mustafa Kaynak, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi inşaatına katkıda bulundu. Kaynak, 13 katlı binanın bir katının tefrişini üstlendi.

/ DENİZLİHABER / 5 Haziran 2010 Cumartesi, 16:48

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç başkanlığında yürütülen Yaşa/Yaşat Bağış Kampanyası ile tamamlanması planlanan, Denizli ve çevresinin sağlık alanındaki ihtiyacının önemli bir kısmını giderecek Pamukkale Üniversitesi Hastanesi inşaatına Denizli sahip çıkmaya devam ediyor.

TBMM Üstün Hizmet Ödülü sahibi ve Denizli’ye eğitim alanında önemli katkılar sağlayan Kaynak Şirketler Grubu Yöneticisi Mustafa Kaynak, 13 katlı binanın bir katının tefrişini üstlendi.

Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü’nde yapılan imza törenine Rektör Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç, PAÜ Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Fahir Demirkan, Kaynak Şirketler Grubu Yöneticisi Mustafa Kaynak ve Müzik Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç Dr. Fatih Yayla katıldı.

Bağış kampanyasına ilginin her geçen gün arttığını belirten Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç, Denizli’nin en hayırsever işadamlarından Mustafa Kaynak’ın desteğinden dolayı mutlu olduğunu kaydetti. Kaynak’ın Pediatri Bölümü’nü odalarıyla birlikte tefrişini üstlendiğini ifade eden Ardıç, önemli miktarda yaptığı bağıştan dolayı kendisine teşekkür etti.

İlin ve bölgenin en büyük sağlık merkezine bağış yapmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirten Kaynak Şirketler Grubu Yöneticisi Mustafa Kaynak ise, hastanenin bir an önce bitirilmesi ve halkın hizmetine sunulması için bu yardımı yaptığını söyledi.

Konuşmaların ardından protokol anlaşmalarına imza atıldı. Bağış kapsamında Pediatri Bölümü’ne işadamı Mustafa Kaynak’ın ismi verilecek.

Mustafa Kaynak’ın hastaneye yaptığı bağış miktarı, Kaynak’ın isteği üzerine açıklanmadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı