REKLAMI GEÇ

Keçeci: Elektrik kesintisiyle kabus yaşadık

Keçeci: Elektrik kesintisiyle kabus yaşadık

Denizli Sanayi Odası (DSO) Başkanı Müjdat Keçeci, Türkiye genelinde 8 saat 15 dakika süren elektrik kesintisini “kabus” olarak nitelendirdi ve bir daha yaşanmaması için “neden kaynaklandı?” sorusunun cevabının bir an önce bulunması gerektiğini belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Nisan 2015 Çarşamba, 10:08

DSO Başkanı Müjdat Keçeci, ulaşımdan sanayide üretime, eğitimden sağlığa birçok alanda etkili olan ve hayatı durduran elektrik kesintisini “hep birlikte kabus yaşadık” şeklinde yorumladı. Enerjinin ne denli önemli olduğunun dün yaşanan kesintiyle gözler önüne serildiğini vurgulayan Keçeci, “İstiklarlı ve kesintisiz elektrik sağlanmasının ne kadar önemli olduğunu gördük. Adeta kabus yaşadık. Diliyoruz bir daha tekrarı olmaz. Çünkü sanayinin düzenini bozan bir durum” dedi.

 Aynı kabusun yaşanmaması için “neden kaynaklandı?” sorusunun cevabının hızla bulunması gerektiğini kaydeden Keçeci, “Bir hastalık olduğunda tedavi için önce teşhisi yapılır, yeniden nüksetmemesi içinde de gereken önlemler  alınır. Sanayici olarak korkumuz benzer bir kesintinin tekrarlanmaması” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı