REKLAMI GEÇ

Keçeci: Hepimizin başı sağolsun

Keçeci: Hepimizin başı sağolsun

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, Ankara’da düzenlenen kanlı saldırıyı kınadı. Keçeci, “Siyasi figürler bir an önce somut adımlar atmalı, bu gidişata dur demeliler” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ekim 2015 Pazartesi, 12:36

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, yazılı bir açıklama yaparak, Ankara’da meydana gelen kanlı terör saldırısını kınadı. 

“Henüz şehitlerimizin acısı tazeyken, Suruç’ta katledilen gençlerimizin acısı yüreğimizde koca bir taş gibi dururken ve yakın geçmişimizdeki birçok acı can kayıpları hakkındaki sorular vicdanlarımızı ve kafamızı rahatsız ederken, 10 Ekim Cumartesi günü Ankara’dan gelen haberle soğumasına fırsat verilmeyen yüreğimiz bir kez daha yandı” diyen Keçeci, uzun süredir şiddet ve ölüm haberlerinin hayatın bir parçası haline geldiğini, bu durumu kabullenmeyen ve tüm ülke için barış isteyen insanların, hain bir saldırı sonucunda hayatlarını kaybettiklerini dile getirdi.

TERÖRÜN VE ŞİDDETİN HER TÜRLÜSÜNÜ LANETLİYORUM

Keçeci, “Ne de çok özlemişiz gökyüzüne kansız bakmayı yazan pankartları ile tüm ülke için barış çağrısı yapan güzel ülkemizin güzel insanları, vahşi bir şekilde katledildiler. Hepimizin başı sağolsun. Terörün ve şiddetin her türlüsünü lanetliyorum. Ankara saldırısıyla doruk noktasına ulaşan şiddet olaylarının sorumlularının bulunarak, bu yasadışı örgütlenmelerin ortadan kaldırılması en büyük temennimiz. Özellikle bulunduğumuz seçim arefesi döneminde, ülkenin siyasi figürlerinin bir an önce somut önlemler alarak bu gidişata bir dur demesi gerekmektedir. Yaşadığımız sosyo-politik problemlere geçici ve devşirme hükümetin çözüm üretemediği; gerek ekonomik gerekse sosyal istikrar ve toplumsal refah için tüm toplumu kucaklayan bir iktidar çözümünün bulunması gerekliliği de ortadadır” dedi.

TÜM KESİMLER SAĞDUYULU OLMALI

Tüm kesimlerin gerginlik yaratacak söylemler ve olaylar karşısında sağduyulu olup, birlikteliğe odaklanması gerektiğini anlatan Keçeci, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
“Irk, dil, din, mezhep ve hatta kimliğimiz ne olursa olsun, bu ülke topraklarında yaşayan herkesin kardeş olduğuna ve ancak birbirmize kenetlenirsek bir güç doğurabileceğimize, başta siyasi aktörler olmak üzere, her zamankinden daha çok inanmamız gerekmektedir. Türkiye bir Ortadoğu ülkesi değildir ve hiçibr zaman olmayacaktır. Çünkü bu vatanın evlatları, Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda, hep daha ileri bir demokrasi ve daha refah bir toplum için çalışmaktadır ve bunun için de çalışmaya devam edecektir.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı