REKLAMI GEÇ

Keçeci’den Mali Müşavir adaylarına ders…

Keçeci’den Mali Müşavir adaylarına ders…

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, TESMER Denizli Şubesi’nin ‘Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Aday Meslek Mensuplarına’ yönelik yaptığı seminere katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ekim 2018 Cumartesi, 09:40

Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (Denizli SMMMO) Konferans Salonu’nda düzenlenen seminerin açılış konuşmasını AMMMO Başkanı Himmet Yavaş yaptı. Başkan Yavaş, ülke ve mesleki gündem hakkında değerlendirmelerde bulunarak, meslek mensubu olabilmek için Eğitim, staj ve sınav aşamalarından oluşan zorlu süreci anlattı.

Seminere konuşmacı olarak katılan Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ise katılımcılara geniş perspektif sunan bir sunum gerçekleştirdi. Başkan Keçeci, sanayicileri ve iş adamlarını temsilen seminerde bulunduğunu belirterek, mali müşavir adaylarına “ Sizlerden beklentilerimi sizinle konuşmak için buradayım” dedi.

Başkan Keçeci daha sonra mali müşavirlik ruhsatına sahip olabilmenin, hiçbir meslekte olmadığı kadar meşakkatli bir süreç olduğunu ifade ederek, “Mali müşavirlik müessesi, esnaf için, tacir için, sanayici için, iş adamı için, kısacası iş dünyası için büyük önem arz ediyor. İş dünyasında ekonomi okuryazarlığı çok düşük oranda. Bu nedenle bu açığı da mali müşavirler kapatıyor” diye konuştu.
Ayrıca Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Mali müşavirlik mesleğinin ülke ekonomisi için taşıdığı önem çerçevesinde geleceğin meslek mensuplarından beklentilerini de anlattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı