REKLAMI GEÇ

Kırsal kalkınmaya 2 ayda 50 milyon lira destek

Kırsal kalkınmaya 2 ayda 50 milyon lira destek

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Denizli İl Koordinatörlüğü, Eylül ayı içerisinde onaylanan 23 milyon 186 bin TL tutarındaki 9 yatırımın sözleşmesi imzalandı. Projelerin tamamlanması ile Denizli’ye 11 milyon 360 bin TL’lik hibe sağlanacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Ekim 2021 Cuma, 12:31

TKDK Denizli İl Koordinatörlüğünde düzenlenen törenle Ankara’da projeleri kabul edilen 23 Milyon TL tutarındaki 6 projenin imzaları atıldı. İmza törenine TKDK İl Koordinatörü Şakir Çınar ve yarımcılar katıldı. Törenle 23 milyon 186 bin TL tutarındaki 6 yatırım sözleşmeye bağlandı. Üretim ve işleme başlıklarındaki söz konusu 6 projenin tamamlanması ile Denizli’ye 11 milyon 360 bin TL’lik hibe sağlanacak.

Yapılan sözleşmelerin imza töreninde konuşan TKDK İl Koordinatörü Şakir Çınar, “10. Çağrı döneminde Denizli İl Koordinatörlüğü olarak 76 proje aldık ve hızla bu projeleri değerlendirmeye devam ediyoruz. Değerlendirmesi biten ve Ankara tarafından onaylanan yatırım tutarı yaklaşık 27 milyon TL olan 11 projeyle Ağustos ayında imzaları attık ve yatırımlara başladık. Bugün de 23 Milyon TL tutarındaki 9 proje ile Eylül Ayı sözleşmelerini imzalıyoruz. Son iki ayda Denizli ekonomisine 50 Milyon TL tutarında yatırım kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah kazasız belasız bir yatırım dönemi geçirir ve bu tesislerin açılışını da beraberce yaparız. Biz devletin veren eli, gülen yüzüyüz diyor herkesi çay içmeye davet ediyoruz” dedi.

10.çağrı döneminde kabul edilen projelerin 9 tanesi ile Eylül ayında sözleşme imzalandı ve yatırımlar başladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı