REKLAMI GEÇ

KOCASERT DESTEK TURUNDA

KOCASERT DESTEK TURUNDA

DETKİB Başkanlığı için yola çıkan Süleyman Kocasert ziyaretlerine devam ediyor.

/ DENİZLİHABER / 7 Nisan 2010 Çarşamba, 17:08

Kişi ve kurumların görüş ve önerileri almak ve 28 Nisan’da yapılacak genel kurula ilgiyi artırmak amacıyla ziyaretlerini sürdürdüğünü belirten Süleyman Kocasert “Özellikle tek aday-tek listeli genel kurullar da bazı sanayici ve işadamlarımızın nasılsa sonuç belli yaklaşımı ile katılım az oluyor. Genel Kurul ve seçimlerimizi Denizlimize yarışan coşkulu bir şekilde yapmak ve bütün ihracatçılarımızın desteğini yanımızda görmek istiyoruz. DETKİB Üyesi ve oy kullanacak olan bütün ihracatçı dostlarımızı büyüklerimizi genel kurulumuza bekliyoruz” dedi.

9 Nisan’a dikkat
28 Nisan günü yapılacak olan DETKİB genel kurulunda oy kullanacak olanların son şeklinin 9 Nisan Cuma günü son halini alacağını belirten Süleyman Kocasert “Katılımın yüksek olması için büyüklerimiz ve arkadaşlarımızdan hassasiyet göstermelerini rica ediyorum. Denizli İhracatçısı büyük ilke ve hedeflerle şehrimiz adına yola çıkmış yeni ekibe verdiği güç ve desteği o gün açıkça ortaya koymalı. Bizim coşku ve heyecanımıza ortak olmalı. Bizde yüksek katılım ve destekten aldığımız moral ve güçle daha emin adımlarla, kendimize ve kentimize güvenerek yola devam etmeliyiz” dedi. Genel kurulda oy kullanacak ihracatçı birliği üye firmaların en geç 9 Nisan Cuma günü mesai bitimine kadar 2009 yılı aidatlarını yatırmış olmaları ve genel kurulda oy kullanacak şirket yetkili yada temsilcilerini imza sirküleri ile birlikte DETKİB e bildirmeleri gerekiyor.

Ziyaretlere devam
Yoğun tempoda başlayan seçim maratonu için tek aday-tek liste gibi bir düşünceleri olmadığını, tam bir seçim heyecanı içinde sürdürdüğü çalışmalarda DSO, DEGİAD, DESİAD,. BASİAD, DETGİSD gibi sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Kocasert, diğer dernekler ve kuruluşlarını da ziyaret programına aldı. Yapmış olduğu açıklama da
“ Denizlimizin önde gelen sanayici – ihracatçılarımız ve duayenlerden başlayarak, tüm sivil toplum örgütlerini ve ihracatçıları tek-tek ziyaret edip geleceğe yönelik fikir ve projelerimizi anlatıyor , onların da çeşitli konularda görüş ve önerilerini alıyoruz . Böylelikle; önümüzdeki dönem için öncelikleri tespit edip , ortak akla dayalı bir yol haritası belirlemeye çalışıyoruz “ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı