REKLAMI GEÇ

Kuyumcuların sanal borsası

Kuyumcuların sanal borsası

Denizli Sarraflar ve Kuyumcular Odası Başkanı Yusuf Yıldırım, mesajlaşma programı olan watsapp’dan her an esnaflarla konuşarak anlık bilgi akışı sağladıklarını belirtti. Yıldırım, “watsapp sayesinde fiyat değişiklikleri paylaşılıyor, altın satacak olan üyemiz buradan müşteri bulabiliyor” dedi.

İlyas Coşkun / DENİZLİHABER / 27 Haziran 2014 Cuma, 10:28

Tüm dünyada hızla yayılan sosyal paylaşım sitelerinden ve programlarından haberleşme modasına Denizlili kuyumcular da uydu. Kuyumcuların anlık bilgi akışı için her an Watsapp’dan haberleştiğini belirten Denizli Sarraflar ve Kuyumcular Odası Başkanı Yusuf Yıldırım, “Watsapp sayesinde esnaf arkadaşlarımız ile anlık olarak haberleşip, bilgi akışı sağlayabiliyoruz. Program sayesinde işlerimizi daha rahat ve hızlı yapıyoruz. Grubumuzda altında yaşanan ani fiyat değişikliklerinde bilgilendirme yapıyoruz. Veya elinde fazladan altın bulunan esnaf arkadaşımız oradan elindeki altının özelliklerini yazarak gruptan paylaşıyor ve almak isteyen tüm esnafımıza tek bir mesajla ulaşmış oluyor” dedi.

IŞİD ALTINI VURDU
Altın fiyatlarının son zamanlarda Türkiye’de ve dünyada yaşanan sıkıntılardan dolayı yükseldiğini belirten Yıldırım, “Altın geçtiğimiz haftalara göre yükseldi ve biraz daha yükselmesini bekliyoruz. Irak’da IŞİD örgütünün neden olduğu karışıklık ülkemizde piyasaları da ciddi şekilde etkiliyor. Genel olarak altın fiyatlarının biraz daha yükseleceğini tahmin ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı