REKLAMI GEÇ

Marco Visa hizmet zincirine yeni bir halka daha ekledi

Marco Visa hizmet zincirine yeni bir halka daha ekledi

Denizli’de 2013 yılından bu yana kreatif, dijital ve prodüksiyon çalışmaları başta olmak üzere 360 derece pazarlama iletişimi&reklam ajansı olarak çalışmalarına devam eden Marco Visa, her geçen gün büyüyerek, geniş ve deneyimli ekibiyle bölgenin en büyük ajansı konumuna geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Şubat 2017 Cumartesi, 13:24

Kentin reklam sektöründe yaşadığı boşluğu büyük ölçüde doldurmayı başaran Marco Visa’ya, tabiri caizse kız kardeş geldi. Özellikle fuar, festival, kongre, lansman, iletişim toplantıları ve seremoni gibi konulara odaklı Evento Visa, Marco Visa’nın çözüm ortağı olarak yolculuğuna başladı. Evento Visa, Marco Visa’nın Çamlaraltı Mahallesi’ndeki ofisinde düzenlenen geniş katılımlı bir davetle, ailenin en yeni üyesi ve Marco Visa’nın kız kardeşi olarak davetlilere tanıtıldı.

Genç bir yapı olmasına rağmen ulusal ve uluslar arası platformlarda takdir toplayan Marco Visa, geçtiğimiz yıl ‘Hermes Creative’ ödüllerinde Platinum ödülünü kazanarak Denizli’ye ilk uluslar arası reklamcılık ödülünü getirmenin gururunu da yaşamıştı.

Geçirdiği 4 yılda 150’ye yakın markaya ulaşan Marco Visa, gün geçtikçe aralarına eklenen yeni iştirakleriyle yoluna hız kesmeden devam ediyor. 2016 yılında promosyon ve reklam uygulamaları konusunda çözümler sunan Marco Commercial şirketiyle hizmet zincirine yeni bir halka eklediklerini, bugün ise Evento Visa ile genişleyen portföylerine yeni hizmetler sunmayı amaçladıklarını kaydeden Marco Visa Ajans Başkanı Alper Şahin şunları söyledi: “Evento Visa, İstanbul’da bir çok projeye imza atmış profesyonel ekibi bünyesine dahil ederek yolculuğuna başladı. Etkinlik ve organizasyon şirketi Evento Visa, fuar, festival, kongre, lansman, iletişim toplantıları ve seremoni gibi konulara odaklı olarak Denizli’ye hizmet verecek.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı