REKLAMI GEÇ

MÇG, genel kurula moralli gidiyor

MÇG, genel kurula moralli gidiyor

Cumartesi günü yapılacak olan Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Olağan Seçimli Genel Kurulu için son viraj dönülürken, Hüseyin Bayazıt başkanlığındaki Mesleki Çalışma Grubu, meslektaşlarından aldığı büyük destekle seçimlere yüksek bir moralle gidiyor.

/ DENİZLİHABER / 23 Mayıs 2008 Cuma, 00:00

Mesleki Çalışma Grubu, bugüne dek birçok önemli faaliyete imza attı. Meslektaşları ve medyanın büyük ilgi gösterdiği akşam yemeği, seçimler öncesi MÇG için önemli bir gösterge niteliğindeydi. Grup Başkanı Hüseyin Bayazıt, davete bizzat katılan Denizli Gelir İdaresi Başkanı Mehmet Delice başta olmak üzere tüm meslektaşlarına ve medya mensuplarına teşekkür etti.

Merkez ilçe dışında faaliyet gösteren meslektaşlarını da unutmayan Mesleki Çalışma Grubu, bir dizi ilçe gezisi gerçekleştirdi. Bu gezilerden de son derece umutlu dönen MÇG üyeleri, seçimler öncesi büyük bir moral buldu. MÇG Başkanı Bayazıt, ilçelerde yaşayan ve ziyaretleri sırasında kendilerine büyük yakınlık gösteren meslektaşlarına da şükranlarını sundu.

Bu gezilerde, çalışmaları ve düşünceleriyle ilgili açıklamalarda bulunan MÇG Başkan Adayı Hüseyin Bayazıt, özetle, grubunun, birçok farklı alt ve üst kimliklere sahip insanlardan oluştuğunu belirtti. Bayazıt, göreve geldiklerinde meslek paydasında, demokrasi değerleri etrafında bir üst kimlikle çalışacaklarını kaydetti.

Mesleki Çalışma Grubu daha sonra, Denizli’de yer alan bazı meslek odalarına ve sivil toplum örgütlerine de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer ve Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili’yle bir süre görüşen MÇG heyeti ziyarette, yönetime geldikten sonra yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

Bayazıt, bu ziyaretlerde, Oda yönetimine talip olmalarının nedenlerini şu şeklide özetledi: “Günümüzde kısır çekişmelerle geleceğimizi tüketmek gibi bir lükse sahip değiliz. Objektif düşünceler ışığında birleşmiş olan bizler, önümüzdeki günleri kaybetmemek adına böylesi önemli ve kutsal bir göreve talip olduk ve elbirliğiyle başarıya ulaşacağız.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı