REKLAMI GEÇ

“Serbest Kürsü” programının konuğu Mehmet Akgün oldu

“Serbest Kürsü” programının konuğu Mehmet Akgün oldu

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi Gençlik Kurulu tarafından aylık olarak düzenlenen “Serbest Kürsü” programının son konuğu, MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Mehmet Akgün oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Şubat 2019 Salı, 15:55

MÜSİAD Denizli Şubesi Gençlik Kurulu tarafından her ay düzenlenen “Serbest Kürsü” programının bu ayki konuğu MÜSİAD Başkanı Mehmet Akgün oldu. Akgün programda gençlere nasihatlarda bulunurken, “Ne iş yaparsanız yapın, yaptığınız işe aşık olun. En önemlisi de insana yatırım yapın” dedi.

Severek yapılan her işin bir gün başarıya ulaşacağını da sözlerine ekleyen MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Mehmet Akgün, “Yaptığımız iş hakkındaki eğitimler çok önemli. Yapılacak işi o işin ehli kişi yapmalı. İş ve aile hayatı birbirinden ayrı tutulmalı. Mesai bittikten sonra işyerinizde yaşadığınız sorunları eve taşımak, ailenizi yıpratır. İkisiyle de yerinde ve zamanında ilgilenmek gerekiyor” diye konuştu.

Diğer taraftan Genç MÜSİAD Başkanı Yunus Çiftci ise “Üyelerimizin bir çoğu ikinci kuşak, ya da yeni girişimciler. Bu nedenle uzun zamandır ticaretin içinde bulunan büyüklerimizden tecrübelerini ve tavsiyelerini dinlemek bizim için çok önemli. İş yaşamında karşımıza çıkabilecek sorunlar ya da fırsatlar konusunda bilgiler alıyor, planlarımızı bu çerçevede oluşturuyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı