REKLAMI GEÇ

Neden RE/MAX’ı tercih etmelisiniz?

Neden RE/MAX’ı tercih etmelisiniz?

Merkezefendi ilçesi, 29 Ekim Bulvarı üzerinde 14 ay önce hizmete giren RE/MAX Revizyon Gayrimenkul ve Danışmanlık Ofisi, Denizli halkına gayrimenkul alım ve satım işlemlerinde süreci hızlandırmak, kolaylaştırmak için danışmanlık hizmeti veriyor. RE/MAX Revizyon bünyesinde 13 gayrimenkul danışmanı ile çalıştıklarını belirten Ofis Broker’ı Ramazan Sakallı, gayrimenkul alım ve satımı yapılırken karşılaşılan riskleri ve neden gayrimenkul danışmanı ile çalışılması gerektiğini anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Kasım 2015 Perşembe, 12:28

Denizli’de uzun süre emlak sektöründe hizmet veren ve yaklaşık 14 ay önce Amerika Birleşik Devletleri menşeli gayrimenkul şirketi olan RE/MAX ile çalışmayı tercih ederek franchise işletmesini açan Ramazan Sakallı, “Denizli’de 5 yıl önce gayrimenkul danışmanlık şirketimiz vardı. Ancak bizim hayalimiz RE/MAX ile çalışmaktı. Dünya üzerinde 90 ülkede 6 bin 800 ofisi ve 120 binin üzerinde girişimcisi olan marka isimle çalışmak, RE/MAX’ın hizmet kalitesini Denizli’ye getirmek istedik. Hiçbir şirket RE/MAX‘in sunduğu imkanları sunamazdı” dedi.

denizli-remax-bilgi-birikim-pazarliyor-ic-2

“FARKIMIZ EĞİTİMLERİMİZ”
RE/MAX’in hizmetteki farklılığının gayrimenkul danışmanlarına verdiği eğitimlerden geldiğini vurgulayan RE/MAXRevizyon Gayrimenkul ve Danışmanlık Ofisi Broker’ı Ramazan Sakallı, “Bizde hiçbir gayrimenkul danışmanı belli bir sertifikasyonu olmadan işe alınmaz. Her anlaştığımız, el sıkıştığımız iş ortağımız belli bir eğitim programına tabi tutulur. Bunların birincisi 5 gün süren hızlı başlangıç eğitimimiz, ‘RE/MAX kariyerimiz’ dediğimiz bir eğitim. Gayrimenkul danışmanlarımız, genel tapu, genel hukuk ve pazarlama eğitimlerini aldıktan sonra sahaya çıkar. İşte RE/MAX’ı 41 yıldan beri yaşanan ekonomik krizlere, savaşlara rağmen büyüyen tek franchise firması yapan da eğitimlere verdiği önemdir” diye konuştu.

denizli-remax-bilgi-birikim-pazarliyor-ic-4

GAYRİMENKUL ÇALIŞANLARI İŞ ORTAĞIMIZDIR
Ramazan Sakallı, RE/MAX’te çalışanlar arasında eleman-patron ilişkisinin olmadığını, her gayrimenkul danışmanının kendi işinin sahibi olduğunu söyledi. Sakallı, bu nedenle gayrimenkul danışmanı seçerken girişimcilik ruhu olan kişileri tercih ettiklerini açıkladı. RE/MAX ile çalışmak isteyenlerle tanışmaya açık oldukları çağrısında da bulunan Sakallı, RE/MAX’in çalışma şartları hakkında şu bilgileri verdi:

RE/MAX, gayrimenkul danışmanlığı üzerine kurulu bir şirket. RE/MAX ofislerinde iki unsur vardır, broker ve gayrimenkul danışmanı. Broker, ofisi çekip-çeviren kişidir. Gayrimenkul danışmanlarının ise her biri kendi işinin sahibidir. O nedenle girişimcilik ruhu aranmakta ve bu sorumluluğu alabilecek kişiler tercih edilmektedir. ‘Kendi işimi kuracağım’, ‘Kendime çalışacağım’ diyen herkese kapımız açık.”

denizli-remax-bilgi-birikim-pazarliyor-ic-7

ORTAKLARIMIZI ÖDÜLLENDİRİYORUZ
RE/MAX Franchise ofislerinde çalışan gayrimenkul danışmanı ortaklarının ödüllendirildiğini de anlatan Sakallı, “Ortaklarımızın aylık ciroları hesaplanıyor ve en çok ciro yapan ortağımızı kupa ile ödüllendiriyoruz. Üç ay üst üste en fazla ciro yapan gayrimenkul danışmanı o kupanın sahibi oluyor. Tıpkı ortağımız Ali Eser gibi. Ali Eser, kupaya sahip olan ortaklarımızdan. Bu bizim ofisimizin hediyesi. RE/MAX’ın da çeşitli ödülleri var” dedi.

denizli-remax-bilgi-birikim-pazarliyor-ic-3

NEDEN RE/MAX’İ TERCİH ETMELİLER
Denizli’de emlak ve gayrimenkul danışmanlığı konusunda vatandaşların neden RE/MAX’i tercih etmesi gerektiğini de açıklayan Ramazan Sakallı, “RE/MAX Gayrimenkul Danışmanları gayrimenkul sektörünün en deneyimlileridir, bilgi ve birikimleri size avantaj sağlar. RE/MAX Gayrimenkul danışmanları hem piyasa koşullarını, hem de ev satın almak isteyenlerin yeni bir ev ararken yaşadığı kaygıları bilir.RE/MAX Gayrimenkul danışmanları, gayrimenkul satın alma sürecinizi hızlandıran, kolaylaştıran, kendi işinin sahibi olan ve işiyle ilgili kararları kendileri alan bağımsız profesyonellerdir. RE/MAX Gayrimenkul danışmanı, evinizi daha kısa sürede, mümkün olan en iyi fiyata satmanıza yardımcı olacaktır” dedi.

denizli-remax-bilgi-birikim-pazarliyor-ic-8

MERDİVEN ALTI EMLAKÇILARA DİKKAT
Merdiven altı emlakçıları da değerlendiren Ramazan Sakallı, “Merdiven altı veya ne olduğu belli olmayan adı emlakcı olan firmalarla diğer firmaların birkaç soru ile ayırt edilmesi mümkün. Gayrimenkul danışmanınızdan size verebileceği hizmetleri sorun. Size finansman desteği sağlayabiliyor mu? Kredilerinizle ilgilenebilecek mi? Evinize branda takmak sadece, internet üzerinden yapılan ilanlarla evinizi satmak haricinde hangi pazarlama yöntemlerini uygulayacak. Ve size bir pazarlama planı sunabilecek mi? Ben sunabiliyorum. Bir hafta, bir ay, üç ay dört aylık altı aylık satış planı sunuyoruz. Emin olun, bunu RE/MAX danışmanı dışında hiç kimse vermeyecektir. Her hafta, her ay bilgilendiriyoruz” dedi.

18 AYRI PAZARLAMA YÖNTEMİMİZ VAR
Uyguladıkları pazarlama yöntemlerine ilişkin de bilgiler veren Ramazan Sakallı, şunları söyledi:

RE/MAX Revizyon olarak 18 pazarlama yöntemimiz var. Bunlardan biri ‘Open House’ dediğimiz ev toplantıları, mektup yazma, ilan, reklam gibi 18 pazarlama yöntemimiz var. Denizli’de bunları uyguladık. Bir ev belirledik. Pastamızı, tatlımızı, içeceğimizi alıp müşterilerle birlikte o evde toplantı yaptık. Müşteriler evi inceledi. Örneğin bir tanesi ciddi alıcı. Ama mutfağını beğenmedi. Mutfağı müşterinin istediği şekilde tadilatının yapılacağına dair söz veriyoruz. Çünkü müşterileri daha çok küçük detaylardan kaçırıyoruz. Bir diğer uyguladığımız yöntem mektup gönderme. 200 hanelik bir sitede bulunan evinizi satmak istiyorsunuz. Biz öncelikle 200 haneye mektup gönderip, evinizin satılacağını, eğer oraya taşınmasını istedikleri, akraba, dost, arkadaşları varsa önceliğin onların olacağını duyuruyoruz. Bu yöntemin çok işe yaradığını gördük. Vatandaşların bizi tercih etmelerinin nedenlerinden bir tanesi bu pazarlama yöntemlerimiz. Diğer gayrimenkul danışmanlığı şirketlerinden farkımızı o kadar çok ki.

denizli-remax-bilgi-birikim-pazarliyor-ic-1

RAKİBİMİZ SAHİBİNDEN SATILIKLAR
Bizim en büyük rakibimiz gayrimenkul danışmanlık firmaları değil, sahibinden satılıklardır. Gayrimenkul danışmanına ücret ödememek için evine satılık levhası asmaya düşünenlere biz şu hatırlatmada bulunuyoruz. Satılık ilanı astığınızda, birçok gayrimenkul danışmanı tarafından rahatsız edileceksiniz. Gece bir yarısı telefonunuz veya kapınızı çalabilirler buna hazırlıklı olun. Ayrıca, evinizi görmek isteyen çok kişi olacak. Bunlara evinizi açacaksınız. Ciddi mi? Gayri ciddi mi? bilemeyeceksiniz. Bu büyük bir risk. Tüm bunları yaşamaktansa, markaya yatırım yapmış gayrimenkul danışmanı ile çalışmanız en sağlıklısı.

denizli-remax-bilgi-birikim-pazarliyor-ic-10

BÖLGESİNDE UZMAN DANIŞMANLAR İLGİLENİYOR
13 gayrimenkul danışması ortağımız bulunuyor. Her birinin uzmanlık alanı farklı. Kimi ticari satışlarda, kimi arsa kimi konut satışlarında kendini geliştiren arkadaşlarımız. O nedenle bize geldiğinizde arsanız veya eviniz, bulunduğu bölgenin özelliğine göre piyasa değerinde alıcı bulacaktır. Her gayrimenkul danışmanının elinde ekspertiz formları bulunuyor. O bölgede satılan arsa, konut veya ticari gayrimenkullerin ne zaman hangi fiyatla satışının gerçekleştiğini size hemen sunabilir. Bağbaşı Mahallesi’ni iyi bilen bir gayrimenkul danışmanı Fatih Mahallesi’nde arsanın ederini bilemez. Veya ticari satışlarla ilgilenen bir danışman, konut fiyatları ile ilgili bilgi sahibi olması mümkün değildir. Biliyorum derse burada bir hata vardır. İşte biz çok gayrimenkul danışmanı ortağımızın bulunmasının avantajını yaşıyoruz. Her bölgede, alanda, uzman danışmanlarımız size hizmet verecektir.

denizli-remax-bilgi-birikim-pazarliyor-ic-9

SATIŞ SONRASI HİZMETLERİMİZ DE VAR
Gayrimenkulünüzün satışı gerçekleştikten sonra da hizmetlerimiz devam ediyor. Emlak vergisi bu gibi her türlü konuda bizden ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilirler. Ayrıca, daire veya apart satın aldınız. Kiracı ile uğraşmak istemiyorsunuz ve vaktiniz yok. Biz sizin yerinize kira takibini de yapabiliriz.

denizli-remax-bilgi-birikim-pazarliyor-ic-6

BİZ BİLGİ VE BİRİKİM PAZARLIYORUZ
Genelde gayrimenkul danışmanları için, ‘ne yapıyor ki; iki telefon ediyor bizden dünyanın parasını alıyorlar’ deniliyor. Müşteriler şunu bilmeli. Bize ödedikleri hizmet bedeli ne telefon parası, ne de yakıt. Onlar bize bilgi ve birikimimize para veriyor. Gayrimenkul danışmanı, kendisine ödediğiniz paranın daha fazlasını cebinize koymuştur zaten. En basitinden, gittiğiniz 200 haneli bir sitede, inşaat firması dikmiş bayrağını 400 bin liraya satılık daire diye. Siz orda 200 haneli bir inşaat yapıldığını görüyorsunuz, inşaat firmasının orada satış yaptığını görüyorsunuz. Gayrimenkul danışmanı ise şunu görebiliyor orda, bu 200 haneli bir site, burada iş karşılığı daireler verilmiştir; sıvacıya, boyacıya plastik doğramacıya, bunlar ucuz satıyor olabilir. Biran önce nakitte dönüştürmek isteyebilirler. Bir de bakmışsınız inşaat firmasının 400 bin liraya daire sattığı sitede, gayrimenkul danışmanı size 350 bin liralık yer bulmuş. Sizin ona verdiğiniz parayı size kar olarak kazandırmış. Ayrıca müteahhitleri iyi tanır. Hangisi iyi yapar, hangisi kötü yapar. Gayrimenkul danışmanında birikim dediğimiz olay budur. Bunlar üstünkörü geçilebilecek bir şey değil. Gayrimenkul danışmanları olarak bizler, servet transferine aracılık ediyoruz. Bir ömür boyu biriktirdiğiniz servetinize biz aracılık ediyoruz.”

RE/MAX Revizyon Gayrimenkul ve Danışmanlık Ofisi iletişim için;

www.remax.com.tr/revizyon

www.facebook.com/remaxrevizyon

www.denizligayrimenkul.net

Tel: 02583730200 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı