REKLAMI GEÇ

“Önce Can” dediler ödülü aldılar

“Önce Can” dediler ödülü aldılar

Aydem Elektrik Dağıtım Şirketi (AYDEM)’nin bu yıl ikincisini düzenlediği İş’te Güvenlik İş Sağlığı ve Güvenliği yarışmasının iller finalinde kazanan takım Muğla İl Müdürlüğü Milas İlçe İşletme ekibi oldu. Denizli Sistem İşletme ekibi ise yarışmada üçüncü olarak madalya ve para ödülü aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Nisan 2015 Cumartesi, 16:51

Aydem Elektrik Dağıtım şirketi, bu kapsamda yarışmanın iller finalini Denizli Halk Eğitim Müdürlüğü’nde gerçekleştirdi. Aydın birincisi Kuşadası ekibi, Denizli birincisi Sistem İşletme ekibi ve Muğla birincisi Milas ekibi katıldığı finalde, “İşte Güvenlik İş Sağlığı ve Güvenli” ile ilgili bilgiler yarıştı.

“ÖNCE CAN SONRA İŞ GELİR”
Aydem Elektrik Dağıtım Şirketi Genel Müdürü Mesut Güzel, çalışanların can güvenliğinin çok önemli olduğuna dikkat çekerek, önce canın sonra işin geldiğini söyledi. Bu bilinci aşılamak, sağlığımızı, canımızı ve iş emniyetimizi sağlamak için bu tür etkinlikler düzenlenerek farkındalık yaratmak istediklerini belirten Güzel, “Hiçbir zaman ben yaptım biliyorum, ben bu işin ustasıyım dememek lazım. İş kazalarının birçoğu aşırı güvenden yani kendine çok güvenmekten, dikkatsizlikten meydana geliyor. Bir diğeri de iş güvenliği kurallarına uymamaktan kaynaklanıyor.  Bundan sonraki çalışmalarımızda bugüne kadar olduğu gibi iş güvenliği kurallarına riayet ederek, bu konuda hassasiyetimizi en üst seviyede tutarak sürdüreceğiz. Şirket olarak yine asli amacımız olan sıfır iş kazası hedefiyle çalışmalarınızı yürütmenizi diliyorum” dedi.

ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Yarışmada birinci olan Milas Ekibi’ne 4 bin 500 lira, ikinci olan Kuşadası ekibine 3 bin lira üçüncü olan Denizli ekibine ise bin 500 lira para ödülü verildi. Yarışma birincisi olan Milas ekibi A+OSGB firmasının hazırladığı Şampiyonlar Ligi organizasyonunda Aydem Elektrik Dağıtım şirketini temsil edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı