REKLAMI GEÇ

O’nun Denizli’ye son hediyesi bu mağaza oldu

O’nun Denizli’ye son hediyesi bu mağaza oldu

Bazen ayrılık vakti erken gelir çatar. O’nun da öyle oldu. Erken veda etti sevenlerine, dostlarına. Ama O, son ana kadar bir şeyler üretmekle meşguldü. İşte bunlardan birisi de organik kuruyemiş ve gıda ürünleri karışımının satışa sunulacağı mağaza projesiydi. Sadık Emre’nin Ar-Ge çalışmasını yaptığı mağaza projesini ağabeyi Levent Çaputçu unutmadı ve farklı tasarımıyla Seyran Select Mağazası’nı Çamlık’ta Denizlililerin hizmetine sundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ekim 2015 Pazar, 11:29

Çerezlerin sağlıklı karışıma dönüştüğü, meyvelerin kurutulup selelere dolduğu, kazanların ters çevrilip masaya dönüştüğü Seyran Select Mağazası’nın açılış törenine CHP milletvekilleri Melike Basmacı ve Kazım Arslan, Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Ali Değirmenci, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, iki dönem başkanlığını yaptığı DEGİAD’ın yönetim kurulu üyeleri ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

seyran-select-acilis-ic-2

PROJEYİ HAYATA GEÇİRMENİN MUTLULUĞUNU YAŞADI
Çaputçu Ailesi, açılış törenine katılan konukları tek tek karşıladı. Bir hayali gerçeğe dönüştürmenin mutluluğu yüzünden okunan Levent Çaputçu, mağazayla ilgili davetlilere bilgi sundu. Açılış kurdelesini CHP milletvekilleri Melike Basmacı ve Kazım Arslan, Denizli Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili ve Levent Çaputçu birlikte kestiler.

seyran-select-acilis-İ-1

KONUKLARA İKRAM
Açılış töreninin ardından mağazayı gezen konuklara satışa sunulan organik çerez ve kurutulmuş meyve karışımlarından ikram edildi. Çocuklara da Miki Mouse eşlik ederek, neşeli bir ortamda zaman geçirmeleri sağlandı.

ÜRÜNLER ÖZEL SEÇİLDİ
Çamlık Caddesi’nde hizmete giren Seyran Select ile ilgili bilgi veren Levent Çaputçu, “Çok değişik ürünlerin olduğu bir mağaza açtık. Türkiye’nin dört bir yanından özel olarak seçilmiş ürünlerimiz bulunuyor. 30’un üzerinde meyve kurusu beğeniye sunuldu. Tarhanadan kurutulmuş bamyaya kadar geleneksel lezzetlerin, kahve ve şekerleme çeşitlerinin satışını gerçekleştireceğiz. Mağazamız farklı, ilginç ürün yelpazesi konseptiyle de öne çıkacak. Ayrıca mağazamızda hediyelik eşyalarda bulunmaktadır. Bu mağaza kardeşimin hayaliydi ve o hayali gerçekleştirdik” dedi.

seyran-select-acilis-İC

SADIK EMRE KÖŞESİ
Seyran Select’in mimarı Sadık Emre Çaputçu için de mağazada bir köşe oluşturuldu. Merhum genç işdamanının fotoğraflarının kapladığı ve model otomobillerinin yer aldığı köşeyi görenler oldukça duygulandı.

ANONS

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı