REKLAMI GEÇ

Otonomi Denizli tanıtım atağına geçiyor

Otonomi Denizli tanıtım atağına geçiyor

Otonomi Denizli’de önceki hafta yapılan genel kurulla yönetim değişti. Yeni başkan Berzan Taşer ikinci el piyasasının Denizli’deki kalbini tüm Türkiye’ye tanıtmak için kolları sıvadı. Taşer; “Bu markayı büyütüp geliştirmek, ününü Denizli sınırlarının ötesini taşımak istiyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Temmuz 2019 Cuma, 12:12

Denizli Otomobilciler ve Galericiler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi’nin İzmir yolu üzerinde kurduğu Otonomi Denizli atılıma hazırlanıyor. Önceki hafta genel kurul gerçekleşen kooperatifte başkanlık görevine Berzan Taşer getirildi. Taşer’in yönetiminde Mustafa Tokat ve Alican Yolcu’nun yanı sıra Hüseyin Aydemir, Hüseyin Çengel, Veli Yılmaz yer aldı.

DURUM TESPİTİ YAPILIYOR
Neredeyse iki yıldır faaliyette olmasına karşın resmi açılışı henüz gerçekleşmeyen Otonomi Denizli’de başkan Taşer ilk iş olarak durum tespiti yapıyor. Mevcut durumun raporlanmasını isteyen Taşer ve yönetimi eylem planını büyük ölçüde bu rapordan sonra şekillendirecek. Resmi açılışı gerçekleştirmek isteyen ardından da Otonomi Denizli’nin tanıtımına hız vermek isteyen Taşer en önemli sorunlarının tanıtım eksiği olduğunu kaydediyor.

BOŞ DÜKKANLAR BULUNUYOR
146 dükkan, 16 idari bina ve birimin yer aldığı Otonomi Denizli’de noterin yanı sıra, PTT ve diğer sosyal tesisler de bulunuyor. 91 dükkanın faal olduğu merkeze ekspertiz, plaka basımı ve bir de bankanın getirilmesi planlanıyor. İkinci el araç satın almak isteyenlerin tüm işlemlerini tek merkezden çözdüğü bir merkez olması istenilen Otonomi Denizli’de ilerleyen dönemde esnaf sayısının da artması bekleniyor.

TÜRKİYE’DE İLK İKİ MERKEZDEN BİRİ
Ülke genelindeki ikinci el merkezleri arasında Otonomi Ankara ile birlikte ilk iki içinde yer aldıklarını söyleyen Başkan Berzan Taşer, “Hem alanı ve tasarım kolaylığı hem de işlevselliği bakımından Türkiye’nin en iyi ikinci el merkezlerinden birine sahibiz. Bu markayı büyütüp geliştirmek sadece Denizli’ye değil tüm Ege Bölgesi’ne hizmet veren bir yer haline getirmek istiyoruz” diye konuştu.

MESKEN ALTI DÜKKANLAR DA BURAYA GELECEKTİR
Otonomi Denizli’nin kent merkezinde trafiği önemli ölçüde rahatlattığına değinen Başkan Berzan Taşer, “Mesken altı dükkanların da buraya gelmesi Denizli için büyük avantaj olacaktır. Bu merkezin yapımında büyük emeği olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın da kent merkezindeki ikinci el araç satış noktalarının Otonomi gibi merkezlere taşınmasını istediğini biliyoruz. Kent merkezinde faaliyet gösteren esnaf arkadaşlarımız la da görüştük. Onlar da bizim samimi yaklaşımımızı takdir ettiklerini, kendilerinin de Otonomi Denizli’ye gelmek istediklerini söylediler. Daha önce bu esnaf arkadaşlarımız için maliyeti artıran unsurlar da piyasa koşullarında ortadan kalktı. Karşılıklı fikir alış verişinde bulunuyoruz. Hep birlikte Otonomi Denizli’yi ikinci elin merkezi konumuna çekeceğiz” dedi.

BU KOLTUĞA ÇİVİ ÇAKMADIM
Genel kurulda yönetim seçimlerinin her yıl tekrarlanması yönünde karar aldıklarını hatırlatan Başkan Berzan Taşer, “Bizim yola çıkış amacımız farklıydı. Bir alternatif oluşturmak istedik. Bunu da başardık. Yıllarca bu görevde kalmayı da düşünmüyorum. Buraya çivi çakmadık. Bu nedenle seçimlerin her yıl yapılmasını istedik. Bir yıl içinde eksiklerimizi giderip Otonomi Denizli’yi en aktif hale getirmek için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

AÇIK OTO PAZARI DA BURAYA GELECEK
Otonomi Denizli Başkanı Taşer üyelerle açık oto pazarının da haftada bir yapılması için görüş alış verişinde bulunduklarını belirterek, “Otonomi Denizli’nin önünde açık oto pazarı için uygun bir alan var. O pazarı da buraya almak istiyoruz. Fakat yine aynı şekilde devam etmesinden, alıcı ve satıcıların doğrudan bağlantı kurmasından yanayız. Galerici arkadaşlarımız ise kendi dükkanlarında müşterilerini ağırlayacak. Bu şekilde hem araç satın almak isteyen Denizlililerin seçenekleri artacak hem de ikinci elde bu bölge merkez olacaktır” diye konuştu.

Otonomi Denizli’de güven sorunu olmadığını da hatırlatan Taşer, “Buradaki arkadaşlarımız yılların esnafı. Hepsinin kaydı bulunuyor ve vergilerini ödüyorlar. Hepsi tanınan bilinen esnaf. Dolayısıyla bir güven sorunumuz yok. Ama maalesef Denizli’de olmasa bile ikinci el piyasasında zaman zaman üzücü şeyler duyuyoruz. Burada muhatap belli, kimsenin bir mağduriyet yaşaması söz konusu olmaz. Ayrıca Otonomi Denizli’nin yönetimi ve üyeleri bu konuda son derece hassas” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı