REKLAMI GEÇ

Pamukkale Turizm 4 konkordato daha ilan etti

Pamukkale Turizm 4 konkordato daha ilan etti

Türkiye’nin önde gelen ulaşım şirketlerinden Pamukkale Turizm’den bir biri ardına konkordato ilanları geliyor. Kısa süre önce konkordato talebi kabul gören şirket, iki yan kuruluşu ile iki kişisel talepte daha bulundu. Firmanın başvuruları 3 aylık süreç için kabul gördü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Kasım 2018 Pazartesi, 12:42

Ekonomik krizin etkilediği firmalar tek tek konkordato ilan ediyor. Türkiye’nin önde gelen ulaşım şirketlerinden olan Pamukkale Turizm kısa süre önce konkordato talebinde bulunmuş ve büyük yankı uyandırmıştı.

4 TALEP DAHA GELDİ
Firma kendini toparlamak için istediği konkordato taleplerine yenilerini ekledi. Pamukkale Turizm’in yan kuruluşları olan Pamukkale Turizm Seyahat Sanayi Akaryakıt Ve Ticaret Limited Şirketi ile Kaptan Tesis İşletmeciliği Tarım Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi de konkordato talebinde bulundu. Denizli Asliye Ceza Mahkemesi firmanın talebini olumlu buldu.

KİŞİSEL KONKORDATO İLANI
Pamukkale Turizm kurumsal taleplerinin yanında iki kişisel konkordato talebinde daha bulundu. Firma sahibi Mazlum Bababalım ile Hilal Bababalım da kişisel konkordato talebinde bulundu. Asliye Ceza Mahkemesi bu talepleri de kabul etti ve 3 aylık süre vererek geçici komiser atadı.

Konkordato talepleri 30 Ekim tarihinden başlamak üzere işleme sokuldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı