REKLAMI GEÇ

Pamukkale Turizm ‘konkordato’ ilan etti

Pamukkale Turizm ‘konkordato’ ilan etti

Türkiye’nin önde gelen ulaşım şirketlerinden Pamukkale Turizm de konkordato talebinde bulundu. Denizlili dev firmanın internet sitesinden yapılan açıklamada, seferlerde herhangi bir değişikliğin olmayacağı, yaşanan sıkıntının ise geçici olduğu belirtildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ekim 2018 Cumartesi, 10:45

Konkordato haberlerine her gün bir yenisi daha ekleniyor. İzmir Ticaret Mahkemesine önceki gün başvuran Denizli’nin ünlü turizm şirketi Pamukkale Turizm için üç aylık geçici mühlet kararı verildi. Kararla birlikte, şirket faaliyetlerinin denetimi için de geçici konkordato komiser heyeti atandı. Pamukkale Turizm’in internet sitesinden yapılan duyuruda firmanın nakit sıkıntısı çektiğini belirtildi.

Firmanın yönetim kurulu başkanlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Pamukkale Turizm olarak 56 yıl önce sizleri ‘Sevdiklerinize Ulaştırmak’ üzere Denizli’de Bababalım ailesi tarafından kurulduk. Takdir ve desteğiniz ile büyüyerek, ülkemizin Karayolu Ulaşımının Ulusal bir değeri haline geldik. Yarım asrı aşan süreçte, sizlerden aldığımız güç ile daima “Keyifli Yolculuk”ları ülkemizin güzel insanlarına ulaştırma çabası içinde olduk. Bu amaç ile yatırımlarımızı ve yeniliklerimizi hız kesmeden sürdürdük.

İçinde bulunduğumuz ekonomik şartların yarattığı olumsuzluklar sonucu borçlarımızı yapılandırmak zorunlu hale geldi. Bu kısa yapılandırma ve planlama sürecinde amacımız, 3.500 çalışanımız, aileleri, iş ortaklarımız, yolcularımızdan oluşan tüm Pamukkale Turizm ailesinin haklarını korumak ve yolumuza çok daha sağlam adımlarla devam etmektir. Çünkü biz, ülkemizin yaşadığı sıkıntıları, geçmişte defalarca başardığımız gibi, birlik ve beraberlik anlayışı içinde hareket ederek aşacağımıza yürekten inanıyoruz.

Seferlerimizde hiçbir değişiklik olmayıp, normal seyrinde devam edecektir. Bu güne kadar olduğu gibi bu süreçte de “Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti” ilkemizden asla taviz vermeden, kaliteyi opsiyon olarak değil standart olarak sunmaya devam edeceğiz. Ülke ekonomimize istihdam sağlamayı ve yolcularımızı sevdiklerine ulaştırmayı aynı sorumluluk bilinci ile sürdüreceğiz. Sevgi ve güven ile yıllardır bizi tercih eden, 7’den 70’e tüm yolcularımızın bu geçici süreçte de bizleri yalnız bırakmayacaklarına inancımız tamdır. Teveccüh ve destekleriniz için yürekten teşekkürler.”

Yorumlar

Muhlis   -  Bağlantı 27 Ekim 2018, 10:53

Pamukkale otobüs şirketi Anadolu otobüs şirketine bağlı ise, Anadolu otobüs şirketi de konkordato ilan edebilir mi?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı