REKLAMI GEÇ

PAÜ ile İŞKUR işbirliği yapacak

PAÜ ile İŞKUR işbirliği yapacak

Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü(İŞKUR) ile Pamukkale Üniversitesi(PAÜ) arasında işbirliği protokolü imzalandı.

/ DENİZLİHABER / 2 Nisan 2014 Çarşamba, 10:24

 

İŞKUR hizmetlerinin PAÜ’deuygulanmasını kapsayan protokole Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ve İŞKUR Denizli İl Müdürü Zafer Alıcı imza koydu.

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, imza töreninde yaptığı konuşmada, ortak çalışmayla gençlerin doğru iş ve alanlara yönlendirilmesinin sağlanarak, hem ülke kalkınmasına hem de gençlerin işsizlik sorununun çözümüne katkıda bulunulabileceğini söyledi.

İŞKUR Denizli İl Müdürü Zafer Alıcı ise, ülkemizin en önemli sosyo-ekonomik sorunu olan işsizliğin önlenmesinde İŞKUR ve üniversite işbirliğinin önemli bir yer teşkil ettiğini vurguladı.

İmzalanan protokol ilePAÜ’de öğrencilere yüz yüze danışmanlık verilebilmesini sağlamak üzere 7 Nisan’da İŞKUR İrtibat Noktası açılacak. Burada kurum iş ve meslek danışmanları, öğrencilere işgücü piyasası, kurum faaliyetleri, iş arama becerilerinin geliştirilmesi, işverenle mülakat ve görüşme teknikleri, özgeçmiş hazırlama,Avrupa Birliği düzleminde iş arama gibi konularda bilgilendirmede bulunacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı