REKLAMI GEÇ

PERŞEMBE GÜNÜ KRİTİK ZİRVE!

PERŞEMBE GÜNÜ KRİTİK ZİRVE!

Merkez Bankası Başkanı ve kurmayları Perşembe günü Denizli’de olacak. Bir etkinliğin davetlisi olarak gelen Durmuş Yılmaz, kurmayları ile birlikte Denizli’nin iş dünyası ile özel bir toplantı da yapacak. Denizlili işadamları Kur Garanti Fonu’nun kurulması konusunda Durmuş’a baskı yapma hazırlığında.

/ DENİZLİHABER / 3 Temmuz 2010 Cumartesi, 16:45

TİM ve dolayısıyla Denizli’deki uzantısı Denizli Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin, ihracatçıların en büyük sorunu olan kur politikaları konusunda ortaya koyduğu çözüm önerisine iş dünyasından tam destek geldi. Acilen bir Kur Garanti Fonu’nun oluşturulmasının öngörüldüğü proje ile ilgili hükümetin ekonomi kurmaylarına baskı yapan işadamları bir taraftan da icraatçı kurum Merkez Bankası’nı sıkıştırıyor.
Fonun kurulması, ihracatçının döviz hareketliliklerinden yaşadığı zararın tazmini ve sıkıntının giderilmesi konusunda son derece elzem. İşte bu beklentinin odağında Denizli’de Perşembe günü yapılacak bir zirve, oldukça kritik bir önem içeriyor.
Bir etkinliğe katılmak için kurmaylarıyla birlikte Denizli’ye gelecek olan Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, Denizlili işadamlarıyla da özel bir görüşme yapacak. Basına kapalı olarak gerçekleştirilecek zirveye Denizlili oda başkanları ve önemli ihracatçıların yanı sıra Merkez Bankası Yılmaz’ın yanı sıra önemli isimleri de katılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı