REKLAMI GEÇ

Rekortmen hibrit KIA NIRA YÖN Otomotiv farkıyla Denizlililerle buluşuyor

Rekortmen hibrit KIA NIRA YÖN Otomotiv farkıyla Denizlililerle buluşuyor

Denizli’nin rekortmen otomobil bayisi Yön Otomotiv, Denizlili kullanıcıları en düşük yakıt tüketimine sahip hibrit otomobil ünvanını alarak Guinness Rekorlar Kitabı’na giren KIA Niro ile buluşturuyor. Alanında bir numara olan KIA Niro’yu yakından görmek, özelliklerini test etmek ve keyfini sürmek isteyenler, test sürüşü için 29 Ekim’e kadar Yön Otomotiv’e davetli.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ekim 2017 Perşembe, 09:16

Denizli’nin lider otomotiv firması Yön Otomotiv, rekortmen hibrit otomobil KİA Niro ile Denizlilileri buluşturmaya hazırlanıyor. Bünyesinde bulundurduğu markalar ile alanında söz sahibi olan Manisa Grup kuruluşu olan Yön Otomotiv, bayisi olduğu KİA’nın son ve en gözde modeliyle bir kez daha görücüye çıkıyor.

REKORTMEN HİBRİT KIA NİRO DENİZLİ’DE
En düşük yakıt tüketiminin yanı sıra cezbedici özelliklerle donatılan, bu alanda ABD’yi bir uçtan diğerine kat ederek yakıt tüketimi bakımından Guinness Rekorlar Kitabı’na giren KIA Niro’yu Denizlili kullanıcıları ile buluşturacak olan Yön Otomotiv, alanında bir numara olan aracı 29 Ekim’e kadar devam edecek olan test sürüşleri ile tanıtıyor.

Yön Otomotiv yetkilileri, rekortmen araç ve özellikleriyle ilgili şu bilgileri verdi:

KIA’NIN EN SEÇKİN MODELİ
Hibrit modelinin yüksek yakıt verimliliğini çekici bir tasarım ile birleştiren KIA Niro, türünün ilk örneği olarak yollara çıkıyor. Paralel hibrit sistemi, 1,6 litre hacimli direkt enjeksiyonlu benzinli motor, lityum-iyon polimer batarya ve 32 kW elektrikli motordan oluşan ve gücünü altı kademeli çift debriyajlı şanzımanla ön tekerleklere aktaran Niro, sadece 88 gr/km CO2 emisyon salınımı yapıyor. 3,8 lt/100km yakıt tüketimi ile sınıfının en tutumlu ve çevreci ürünü olarak öne çıkan KIA Niro ayrıca, 141PS motor gücü ile segmentinin en yüksek performansını sunuyor.

REKORLAR KİTABINA GİRDİ
Crossover modelinin pratikliğini ve tasarımını etkin hibrit gücüyle bir araya getiren Niro, tüm bu özellikleriyle sınıfının en iyisi olarak öne çıkıyor. 5 yıl garanti onarım güvencesi, özel eko-araç platformu ve eşsiz hibrit sistemiyle KIA’nın yeni crossover modeli Niro birçok ilke imza atıyor. ABD’yi uçtan uca en düşük yakıt tüketimiyle giden hibrit otomobil unvanını resmi olarak alarak Guinness Rekorlar Kitabı’na giren Niro, üstün başarısı ile dikkat çekiyor.

ÇOK ÖNEMLİ DONANIMLARI BARINDIRIYOR
Yeni KIA Niro bünyesinde birçok önemli donanımı da barındırıyor. Niro, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, ısıtmalı koltukları ve geri görüş kamerası ile hayatı kolaylaştırırken, sunroof ve 18 inç alaşım jantları ile de dikkatleri çekiyor. Kullanıcılar, aynı zamanda kablosuz akıllı telefon şarjı ve 220 V’luk priz girişi ile tüm elektronik aletleri şarj edebiliyor.

ATAK VE EĞLENCELİ
Geleneksel elektronik ve sürekli değişen şanzımanla donatılmış rakip hibrit modellerle karşılaştırıldığında, Niro’nun altı kademeli çift kavramalı şanzımanı gaz emirlerine çok daha çabuk tepki veriyor ve böylece çok daha atak ve eğlenceli bir sürüş sunuyor. Küresel geliştirme programı çerçevesinde Avrupa, Kuzey Amerika ve Uzakdoğu’da yol testleri gerçekleştirilen yeni KIA Niro, söz konusu testlerde kaydedilen gelişmelerin de yansıması olarak benzersiz bir sürüş deneyimi, üstün direksiyon hakimiyeti ve tam bağımsız yürüyen aksam sayesinde son derece dengeli bir sürüş imkanı sunuyor. Çekici, estetik ve zarif çizgileri ile yeni KIA Niro’nun aerodinamik açıdan optimize edilmiş dinamik gövdesi, KIA’nın ABD-Kaliforniya ve Kore-Namyang’taki tasarım merkezlerinde geliştirildi.

NEDEN HİBRİT?
“Neden Hibrit?” konulu bir araştırma üzerinde çalışan KIA, 2016’dan 2023’e kadar yaşanacak dönemde yakıt tüketimine ilişkin çarpıcı gelişmelerle ilgili bilgiler veriyor. 2023 yılında dizel motor kullanımının %55’ten %41’e gerileyeceğini ve benzinli motor oranının %41’den %40’a ineceğini öngören KIA, hibrit ve elektrikli gibi alternatif yakıtların oranının ise %3’ten %19’a yükseleceğine dikkat çekiyor. Bu doğrultuda KIA, 2020 yılına kadar çevreye duyarlı elektrikli ve hibrit olmak üzere toplam 11 model üzerinde çalışıyor.

Niro, KIA markasının düşük emisyonlu araç kategorisinde başı çeken, rahat ve sürüş keyfi veren araçlar sunmada katettiği önemli adımları gözler önüne seriyor. Türkiye’de ilk kez Mayıs 2017’de görücüye çıkan Hibrit KIA Niro, 123.900 TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor.

İLETİŞİM İÇİN:
Adres: Eskihisar Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 321 Merkezefendi / DENİZLİ
Telefon: 0 (258) 251 50 34
www.yonotomotiv.com.tr
Mail: info@yonotomotiv.com.tr

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı