REKLAMI GEÇ

REMAX ile kendi işinizin patronu olabilirsiniz

REMAX ile kendi işinizin patronu olabilirsiniz

Denizli’de 1,5 yıldan beri hizmet veren RE/MAX Revizyon Ofis Broker’ı Ramazan Sakallı, kendi işinin patronu olmak isteyen girişimcilere çağrı yaptı. Gayrimenkul Danışmanlarının birer ofis çalışanı değil, kendi işlerinin patronu olduğunu belirten Sakallı, “Biz, çalışan değil girişimci arıyoruz. Sermayeleri ise yalnızca heves ve tutkuları olacak” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Mart 2016 Salı, 08:30

Amerika Birleşik Devletleri menşeli gayrimenkul şirketi olan RE/MAX ile çalışmayı tercih ederek franchise işletmesini açan Ramazan Sakallı, Türkiye’de RE/MAX danışman sayısının 2 bin 900’e ulaştığını belirterek, RE/MAX’ın başarısındaki en önemli faktörün, ofislerinden daha çok gayrimenkul danışmanlarını ön plana çıkarması olduğunu söyledi.

denizli-remax-ile-kendi-isinizin-patronu-olun-1

DANIŞMANLARIMIZ KENDİ İŞİNİN PATRONUDUR
RE/MAX Revizyon Ofisi’nde 16 gayrimenkul danışmanının bulunduğunu söyleyen Sakallı, “Her gayrimenkul danışmanımız kendi işinin patronudur. Onlardan kendi işlerinin patronu gibi davranmalarını istiyoruz, bekliyoruz. Misyonumuz zaten girişimcilikte çığır açmak. Bizimle çalışacak arkadaşımız, ‘ben RE/MAX’da eleman olarak çalışacağım’ gözüyle bakmayacak. RE/MAX, insanlara kendi hayallerini gerçekleştirme fırsatı sunan ve bunun yolunun ise girişimcilikten geçtiğini iyi bilen bir firma” diye konuştu.

denizli-remax-ile-kendi-isinizin-patronu-olun-3

SERMAYELERİ HEVES VE TUTKULARI
RE/MAX gayrimenkul danışmanlarının her birinin kendi işinin patronu ve birer girişimci olduklarını vurgulayan Ofis Broker’ı Sakallı, düşük sermaye ile kendi işini kurmak isteyen herkesi RE/MAX’a beklediklerini söyledi. Sakallı, “Bugün bir manav bile açsanız, bir birikime ihtiyacınız vardır. Bizim girişimcilerimizin sermayesi ise, kişisel gelişimleri için ayıracakları zaman ve bütçe. Gayrimenkul danışmanlarımızın müşteriye hızlı ve kaliteli hizmet sunabilmesi amacıyla kendi araçlarının olması önemli(marka ve model önemli değil). Bir diğer aradığımız özellik ise heves ve tutkuları olacak. Heves ve tutku gayrimenkul sektörüne karşı varsa o kişiyle mutlaka çalışmak isteriz. Ayrıca, bizim olmazsa olmazlarımızın arasında olan ve gayrimenkul danışmanlarının en önemli sermayesi; “RE/MAX kariyeriniz” dediğimiz 5 günlük eğitime gönderiyoruz. O eğitimi mutlaka almalarını istiyoruz. Eğitim almayan kimseyle de çalışamıyoruz. Biz kişiden önce kendisine yatırım yapmasını istiyoruz. Kendini geliştirmesini önemsiyoruz” dedi.

EKONOMİK ÖZGÜRLÜĞÜMÜ RE/MAX SAYESİNDE ELDE ETTİM
Ofis Broker’ı Ramazan Sakallı, 6 yıl ilaç firmasında mümessil olarak çalıştıktan sonra gayrimenkul danışmanlığına geçtiğini belirterek, “Ekonomik özgürlüğümü RE/MAX sayesinde elde ettim. Yaptığı işten sıkılan, patronuyla anlaşamayan ve tam anlamışla gerçek bir işadamı olmak isteyen, düşük sermaye ile işini kurmak isteyen herkesi RE/MAX’a bekliyoruz” çağrısında bulundu.

AYAKÇILARDAN VE EĞİTİMSİZ KİŞİLERDEN UZAK DURUN
Kamuoyunda güven sorunu yaşandığını anlatan Sakallı, “Ancak bunun aşılması yalnızca eğitimle ve bilgili danışmanlarla olur. Emlak danışmanlarının tapuyu iyi okuyabilmesi ve yasal prosedürlere hakim olması gerekir. RE/MAX Gayrimenkul Danışmanlarına 5 temel eğitim ile birlikte tapu eğitimi veriliyor. Bizde tapuyu okuyamayan yasaları bilmeyen çalışamaz. Ama bugün çoğu yerde gayrimenkul alım ve satımlarında, tapunun fotokopisini bile soran yok. Sonra alıcı ile satıcı karşılaştığında sorunlar ortaya çıkmaya başlıyor. O nedenle iyi bir gayrimenkul danışmanı tapuyu, hukuku bilecek” dedi.

denizli-remax-ile-kendi-isinizin-patronu-olun-2

GAYRİMENKUL DANIŞMANI SERVET TRANSFERİNE ARACILIK EDEN KİŞİDİR
Bu mesleğin hata kabul eden bir meslek olmadığını belirten Sakallı, “Meblağlar çok yüksek, kazançlar çok yüksek. O yüzden sektörde çalıştığınız emlak danışmanlık markası da çok önemli Profesyonellik ve güvenilirlik de çok önemli. Marka değeri ve profesyonelliğe değer veren herkesi ofisimizde danışman olmaya bekliyoruz” diye konuştu.

denizli-remax-ile-kendi-isinizin-patronu-olun-hamdi-ileri

KENDİ İŞİMİN PATRONUYUM
Gayrimenkul danışmanı Hamdi İleri de, RE/MAX’te kendi işinin patronu olan 16 danışmandan biri. 8 aydan beri RE/MAX bünyesinde çalıştığını söyleyen İleri, “RE/MAX’de kendi işimi yapıyorum. Sermayem ise çalışma azmim. Aracıma RE/MAX reklamlarının yanı sıra kendi adımı, telefon numaramı yazdım çünkü bu iş benim kendi işim. Gayrimenkul ile ilgili bir sorusu olan beni arıyor. Ben burada çalışan değil, patronum” diyerek gayrimenkul danışmanı olarak hizmet vermek isteyen herkesi RE/MAX’e beklediklerini söyledi.

www.remax.com.tr/revizyon
0258 3730200
0533 2018898

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı