REKLAMI GEÇ

Sarı’dan Programlama Kursları’na destek

Sarı’dan Programlama Kursları’na destek

MAKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sarı, Pamukkale Halk Eğitim Merkezi tarafından başlatılan CNC Tezgahlar ve Programlama Kursu’nu dernek olarak desteklediklerini ve Denizli’de meslek edinmek isteyenler için çok önemli bir fırsat olduğunu dile getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ekim 2017 Çarşamba, 16:27

Makine Sanayici İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sarı, Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğünce tertiplenen, Pamukkale Halk Eğitim Merkezi tarafından açılacak olan CNC Tezgahlar ve Programlama Kursu, iş arayan, kendisini bu sektörde geliştirmek isteyen herkesin yer almasını umut ettiklerini açıkladı.

MAKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sarı, “Göreve ilk geldiği günden bu yana mesleki eğitim konusunda başarılı işlere imza atan başta Valimiz Sayın Hasan Karahan,  İl Milli Eğitim Müdürümüz Mahmut Oğuz Bey’in katkı ve yönlendirmeleriyle sektörümüzde büyük bir eksikliğini hissettiğimiz CNC Tezgahlar ve Programlama Kursu başlıyor. İş arayanlara umut, sanayi içerisinde kendisini geliştirmek isteyenlere de büyük bir fırsat olarak karşımıza çıkmıştır. Başta Dernek üyelerimizin işletmelerinde çalışan, CNC tezgahları en modern şekilde geliştirmek isteyen, AutoCad, Solidworks, MasterCam  gibi uygulamalı tasarım programlarının da yer alacağı bu kursa katılmaları büyük önem arz etmektedir.  Meslek Liselerinden ya da başka okullardan mezun olmuş,  kendisine meslek arayan herkes bu kursa katılarak, gelecek adına önemli bir yatırım yapmış olacaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı