REKLAMI GEÇ

Seyidoğlu’ndan 61. şube Denizli’ye

Seyidoğlu’ndan 61. şube Denizli’ye

İstanbul-Laleli’den başlayan yolculukla Türk damak tadını beş kıtaya ulaştıran Seyidoğlu, şubelerine bir halka da Denizli’de ekledi. Seyidoğlu A’la, düzenlenen törenle Çamlık Caddesi’nde hizmete girdi. Açılışını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın yaptığı lezzet mekanı, Seyidoğlu’nun 61. şubesi oldu.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 15 Haziran 2015 Pazartesi, 09:30

Birbirinden farklı damak tatlarıyla sektörün en büyükleri arasında bulunan Seyidoğlu, sadece tatlı değil, yemek ve diğer beslenme ürünleriyle deDenizlililerin hizmetinde. Seyidoğlu’nun, Çamlaraltı Mahallesi’ndeki61. Şubesi, görkemli bir törenle açıldı.ic-1

Açılış törenine CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Seyidoğlu Bayiler Operasyon Müdürü Cüneyt Turna,Denizli Seyidoğlu İşletmecisi Zafer Adak ve çok sayıda davetli katıldı.

ic-3

5 KITAYA LEZZET YOLCULUĞU
Seyidoğlu ‘nin lezzet yürüyüşünün İstanbul-Laleli’den başlayarak bugün 5 kıtaya ulaştığını söyleyen Bayiler Operasyon Müdürü Cüneyt Turna, “Denizli’ye bu lezzeti getirmekten mutluyuz. Baklavadan zengin kahvaltı çeşitlerimize kadar tüm ürünlerimizle Denizlililerin hizmetindeyiz.Ayrıca, bizleri Denizli ile tanıştıran işletmecimizZafer Adak’a da teşekkür ederim” dedi.

ic-2

“YALNIZCA TATLI DEĞİL”
Seyidoğlu A’la’nın yalnızca baklava ve tatlı çeşitleriyle değil, kahvaltı, özel Seyidoğlu reçeteleri ile hazırlanan menülerle öğle ve akşam yemeklerinde de Denizlililere hizmet verdiğini söyleyen Seyidoğlu Denizli İşletmecisi Zafer Adak, VIP salonları ile özel toplantılara da ev sahipliği yaptıklarını belirtti.

İC-5

DUALARLA AÇILDI
Çamlaraltı Mahallesi Çamlık Caddesi üzerinde hizmete giren Seyidoğlu A’la’nın açılışı dualarla gerçekleştirildi. Açılış kurdelesini ise CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı ile Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan birlikte kesti.

İC-6
Açılışın ardından konuklar, Seyidoğlu A’la’yı gezerek lezzetlerinden tattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı