REKLAMI GEÇ

TKDK’dan başvuru çağrısı

TKDK’dan başvuru çağrısı

TKDK, ‘IPARD 2’ programının üçüncü başvurusuna çağrı yaptı. Çağrı, IPARD Programı 2014-2020 dönemi kapmasında yatırım yapmak isteyen işletmeler tarafından destek almak üzere yapılacak başvurularla ilgili olduğu belirtildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Aralık 2017 Pazartesi, 13:34

Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Denizli İl Koordinatörlüğü IPARD II Programı Üçüncü Başvuru Çağrı İlanına çıktı. Konu ile ilgili açıklama yapan TKDK Denizli İl Koordinatörü Murat Kar, “IPARD II Programı’nın üçüncü çağrı ilanına çıkmış bulunmaktayız. Uzun süredir beklediğimiz bu çağrıdan tüm Denizlili yatırımcılarımızın faydalanmaları için yatırımcılarımızdan hızlı davranmalarını istiyoruz” dedi.

Kar, üçüncü başvuru çağrı ilanı kapsamında “tarımsal işletmelerin fiziki varlıklarına yönelik yatırımlar” ile “çiftlik faaliyetlerinin çeşitlendirilmesi ve iş geliştirme” tedbirlerinden başvurular kabul edileceği belirtildi.

Kar, “Çiftlik faaliyetlerinin çeşitlendirilmesi ve iş geliştirme (302) tedbiri için 12 Şubat saat 9’dan itibaren online sistem üzerinden gerçekleştirilecek başvurular 12 Mart saat 21’e kadar, Tarımsal İşletmelerin Fiziki Varlıklarına Yönelik Yatırımlar (101) tedbiri için 1 Mart saat 9’dan itibaren online sistem üzerinden gerçekleştirilecek başvurular ise 2 Nisan saat 21’e kadar yapılabilecek. Online sistem üzerinden yapılan başvurulara ait dosyaların TKDK Denizli İl Koordinatörlüğü(15 Mayıs Mahallesi, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:155 / Denizli) adresine son teslim tarihine kadar teslim edilmesi gerekmektedir. Proje dosyalarının son teslim tarihleri ise Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme (302) tedbiri için 15.03.2018 Perşembe günü saat 18.00, Tarımsal İşletmelerin Fiziki Varlıklarına Yönelik Yatırımlar (101) tedbiri için 5.4.2018 Perşembe günü saat 18.00’dır.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı