REKLAMI GEÇ

TÜMAŞ mermerle birlikte sanat ihraç ediyor

TÜMAŞ mermerle birlikte sanat ihraç ediyor

30 yıllık tecrübesiyle mermeri sanatla buluşturan TÜMAŞ, geçtiğimiz hafta İzmir’de gerçekleştirilen Uluslararası Mermer Fuarı’na 30. yıl konseptiyle katıldı. Dev 30. Yıl Standı’nda fuar boyunca farklı ülkelerden onlarca önemli alıcıyı ağırlayan TÜMAŞ, butik yapı tasarımlarıyla mermer sektörünün çok farklı bir kulvarında dünyanın en iyileri arasında ilerliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mart 2015 Salı, 09:03

Çevreci, yaratıcı ve sanatçı. TÜMAŞ Mermer, yanlızca üretmiyor dünyanın dört bir yanındaki yapılar için baştan aşağı mermer tasarımlar gerçekleştiriyor. Mermerin her tonundan yapı projeleriyle dünyanın bu kulvardaki en iyileri arasında yer alan TÜMAŞ Mermer, 30. yılını kutluyor.

denizli-tumas-mermer-sanat-ihrac-ediyor-i2Dünyanın en büyük 2. mermer fuarı olan İzmir Uluslararası Mermer Fuarı’na 30. yıl konseptiyle katılan TÜMAŞ Mermer, tasarladığı stantla da fuara damgasını vurdu. Dev 30. Yıl Standı ile dikkatleri üzerinde toplayan TÜMAŞ, tasarımdaki ustalığını önemli organizasyonda da gösterdi.

Mermerin birçok farklı çeşidiyle yapı projeleri ve tasarımları gerçekleştiren ve dünyanın dört bir köşesine hem mermer hem de tasarım ihraç eden TÜMAŞ, taşla sanatı buluşturma ustalığıyla adından bahsettiriyor.

Fuar boyunca farklı ülkelerden onlarca önemli alıcıyı ağırlayan TÜMAŞ Mermer, 30 yıllık tecrübesiyle sektörün en köklü firmalarından biri olarak gösteriyor. Genel Müdür Serdar Sungur ve ekibinin sürekli inovasyonu ve yaratıcılığı bir arada barındıran başdenizli-tumas-mermer-sanat-ihrac-ediyor-iarılı projeleri, sektör tarafından da yakından takip ediliyor.

5 yıl öncesine kadar imalat ve satış yaparken, aldıkları radikal bir kararla proje bazlı yurt içi ve yurt dışı çalışmalara ağırlık veren TÜMAŞ Mermer, temiz enerji üretimiyle de doğa dostu bir çizgi izliyor. Firma yaklaşık 2 yıl kadar önce kendi enerjisini üretmek için kolları sıvadı. 2020 yılında tam kapasite olarak tamamlanacak güneş enerji sistemiyle kendi enerjisini kendisi üretecek olan TÜMAŞ Mermer, Türkiye’nin enerji devi şirketlerini bünyesinde bulunduran Bereket Grubu’na ait.

Başarılı işadamları Ceyhan Saldanlı ve Ali Yağlı’nın mermer sektöründe önemli çalışmalara imza atan firması TÜMAŞ, Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nden Kanarya Adaları’na kadar birçok ülkede özel mekanların tasarımını gerçekleştirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı