REKLAMI GEÇ

Türkiye Bankalar Birliği Denizli’de toplanıyor

Türkiye Bankalar Birliği Denizli’de toplanıyor

Reel sektörün ve finans sektörünün en üst düzey temsilcilerinin bir araya geleceği Türkiye Bankalar Birliği Toplantısı, Denizli’de yapılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Kasım 2018 Perşembe, 08:00

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Türkiye Bankalar Birliği Toplantısı’nın Denizli’de yapılacağını söyledi. Toplantıda Uluslararası piyasalarda ve Türkiye Ekonomisi’nde yaşanan son gelişmeler, para ve sermaye piyasalarındaki son durum, reel ve finansal sektörün önerileri ve beklentileri ele alınacak.

Toplantının 3 Kasım Cumartesi günü Denizli Anemon Otel’de yapılacağını ve toplantıya TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TBB Yönetim Kurulu Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın’ın katılacağını belirterek, “ Aynı zamanda toplantıya TBB Yönetim Kurulundaki Bankaların (İş Bankası, Garanti Bankası, Akbank, Yapı-Kredi, HalkBank, VakıfBank, TEB, ING, EximBank, OdeaBank, ŞekerBank, CitiBank) Genel Müdür veya Genel Müdür Yardımcıları da karılacak” dedi.

Diğer taraftan Keçeci, “Denizli Sanayi Odası (DSO), Denizli Ticaret Odası (DTO) ve Denizli Ticaret Borsası (DTB) ile birlikte, TOBB ve Türkiye Bankalar Birliği (TBB) reel sektör ile mali sektör arasındaki diyaloğun güçlendirilmesi, sorunların ve önerilerin paylaşılması amacıyla bu toplantıyı düzenliyoruz” bilgisini verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı