REKLAMI GEÇ

TWENTY RENT A CAR’da araç kiralamak çok kolay

TWENTY RENT A CAR’da araç kiralamak çok kolay

Araç kiralamaya güven ve kolaylık geldi. Twenty Rent A Car işletme sahiplerinden Osman Hazar, kredi kartına gerek kalmadan sadece bir referans ile araçları müşteriye sunduklarını söyledi, kredi kartı işleminden de provizyon ücreti almadıklarını açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Şubat 2017 Perşembe, 10:17

Twenty Rent A Car, Pamukkale’nin Topraklık Mahallesi Kayalık Caddesi’nde 2012 yılında Erkan Tekin ve Osman Hazar’ın ortaklığı ile kuruldu. Açıldığı günden bu yana müşterilerine güvenli hizmet sunabilmek için çalışmalar yapan Türk Patent Enstitüsü Marka Tescil Belgesi sahibi Twenty Rent A Car, birçok firmada olmayan hizmetleri sunuyor.

Öncelikle araç kiralamada kredi kartı zorunluluğu aramadıklarını söyleyen Twenty Rent A Car sahiplerinden Osman Hazar, “Kredi kartına gerek kalmadan sadece bir referans yeterli. Bizden referans ile kolaylıkla araç kiralayabilirler. 30 dakika içinde araç teslimi yapıyoruz” dedi.

SENETTE GÜVENCE
Sözleşmeye istinaden senet hazırladıklarını anlatan Hazar, “Yapılan sözleşme Emniyet Müdürlüğü’nden geçerli bir sözleşme olacak. Hiçbir ispata gerek yok. Araç kiralandıktan 20 gün sonra trafik cezası geliyor ödenmediği takdirde uygulamaya koyuyoruz. Elimizdeki senetleri de yırtıyoruz. Kurumumuza gelenlerin ellerine teslim ediyoruz. Gelemeyenler için ise yırtılmış olan senedin videosunu çekip gönderiyoruz” diye konuştu.

YURTDIŞINDAN GELENLER İÇİN ÖZEL HİZMET
Yurtdışından gelenler için de tüm detayı düşünen Twenty Rent A Car, hizmette sınır tanımıyor. Havalimanı hizmetlerinin de olduğunu anlatan Hazar, “Yurt dışından gelenler için havalimanından araçlarımızı teslim alıyoruz, teslim ediyoruz” dedi.

HER BÜTÇEYE UYGUN ARAÇ
Her bütçeye uygun araç modellerinin bulunduğunu ifade eden Hazar, “Geniş bir araç parkıyla hizmet veriyoruz. Ekonomikten lüks araç grubuna kadar tüm araçlar bulunuyor. Otomatik ve manuel vitesli araçlarımız, mazot, benzin ve LPG seçeneklerimiz var. Ayrıca düğünlere özel lüks araçlarımız da bulunuyor” dedi.

Herkesin sorun yaşadığı Provizyon (komisyon) ücretine de açıklık getiren Hazar, “Bizde provizyon ücreti yok” dedi.

Hazar, “Kişiler bizden araç kiraladıklarında kendilerinin araç kaskosu yapmasına gerek kalmıyor. Çünkü bizim Rent A Car kaskomuz var. Fiyatlarımız günlük 50 TL’den başlıyor. Aylık ve uzun süre kiralamalarda ücrette indirim yapıyoruz” diye konuştu.

Araçların teknik arızalarında da yardımcı olduklarına değinen Hazar, “Araç arızası nerede olursa olsun araç değişikliği yapıyoruz. Ancak alkollü araç kullanımında yaşanan olumsuzluklara biz kefil değiliz. Aracın teknik sorunlarında tamirat işi de bize ait” dedi.

İLETİŞİM
Adres: Topraklık Mah. Kayalık Cad. Akar Apt No: 49/A  Pamukkale
Telefon: 0258 242 05 17
CEP: 0546 545 20 20 / 0537 788 15 14
Email:info@twentyrentacar.com
Web: www.twentyrentacar.com

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı