REKLAMI GEÇ

YÖN OTOMOTİV’DE SPORTAGE GÜNÜ

YÖN OTOMOTİV’DE SPORTAGE GÜNÜ

Çelik Motor’un Türkiye’ye üç farklı motor seçeneği ile sunduğu Kia Sportage, Denizli’de Yön Otomotiv garantisi ile test sürüşlerine başlıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Mart 2016 Cumartesi, 12:01

İlk kez Franfurt’taki Dünya Otomobil Fuarı’nda boy gösteren, Kia’nın yırtıcı 4 X 4’ü Sportage artık Denizli’de. Montaj hattını iki ay önce terk etmeye başlayan 2016 model Sportage’ler meraklılarını test sürüşüne bekliyor. 

Denizli’de Yön otomotiv güvencesi ile ilgilileri bekleyen Sportage için 19-20 Mart tarihleri ‘test sürüş günü’ ilan edildi.
Yön Otomotiv’in Ankara yolu üzerindeki tesislerinde Sportage hayranlarını ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını söyleyen Kia Satış Müdürü Gökhan Yazıcı iki gün boyunca bu yeni heyecanı yaşamak isteyen Denizlilileri davet etti.
2’si benzinli 1’i dizel olmak üzere 3 farklı motor seçeneğiyle satışa sunulan yeni Sportage’ın giriş seviyesi atmosferik motoru 132 Hp güce sahip ve hem manuel, hem de otomatik şanzıman seçenekleriyle satın alınabiliyor.
Daha sportif bir tasarım ve sürüş isteyenleri ise Sportage’ın GT-Line versiyonu karşılıyor. Görünüşünün yanında GT-Line’a özel olarak sunulan 1.6 litrelik 177 Hp güce T-GDI motor ve çift kavramalı DCT şanzıman sürüş keyfini yükseltiyor. Giriş seviyesi atmosferik motorda sunulmayan 4WD çekiş sistemi ise bonus olarak dikkat çekiyor.
Ekonomik olmak isteyenler için ise 2 litrelik CRDI ünite sadece GT-Line paketiyle ve otomatik şanzıman seçenekleriyle satın alınabiliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı