REKLAMI GEÇ

Zen Pırlanta 8. yıla yenilenen mağazasıyla girdi

Zen Pırlanta 8. yıla yenilenen mağazasıyla girdi

Forum Çamlık AVM’deki mağazasında 8 yıldan beri Denizlili kadınlara hizmet veren Zen Pırlanta yenilendi. Yeni hizmet yılına yeni dekoru ile giren Zen Pırlanta Denizli Mağazası, bu özel günde Zen Diamond’ın sahibi Emil Güzeliş’i de ağırladı. Yenilenen mağazada incelemelerde bulunan Güzeliş, 8 yılda Denizli’de güzel işler yaptıklarını söyledi, “Denizli pırlantayı çok seven bir şehir. Bu da gelişmişliğin göstergesidir” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Nisan 2016 Pazartesi, 11:19

Kuyumculukta yarım asırlık deneyime sahip Savaş Tetik ve oğlu Doğan Tetik, 8 yıl önce Forum Çamlık AVM’de açtıkları Zen Pırlanta Mağazası’nda Denizlililere hizmet veriyor. 8. hizmet yılını yeni dekoru ile giren Zen Pırlanta Mağazası’nın tanıtım kokteyline, Zen Diemond’ın sahibi Emil Güzeliş de katıldı.

denizli-zen-pirlanta-gorkemli-acilis-2

FOREVERMARK DENİZLİ’DE
Dünyanın en beyaz, en temiz, en parlak ve en mükemmel kesilmiş pırlantası olan Forevermark markasını Denizlililerin hizmetine sunduklarını söyleyen Zen Pırlanta Denizli Mağazası sahibi Savaş Tetik “Forevermark’ın diğer pırlantalardan en önemli farkı da özel bir kimlik numarasıyla mühürlenmiş olmasıdır. Taşın üstünde, pırlantanın kalbinde yer alan bu mühür, o pırlantanın eşsizliğini gösterir. Bu mühür, sadece mağazalarımızdaki özel cihazla görülebilir. Bu da müşterilerimize kendilerini daha özel ve değerli hissettirmektedir” dedi.

denizli-zen-pirlanta-gorkemli-acilis-3

AÇILIŞA ÖZEL KAMPANYALAR
Zen Pırlanta Forum Çamlık Mağazası’nın 8. yılına özel kampanyalarının olduğunu söyleyen Mağaza müdürü Mehmet Saylam, Forevemark tek taş yüzükleri 1.590 liradan başlayan fiyatlarla müşterilerine sunduklarını ifade etti.

denizli-zen-pirlanta-gorkemli-acilis-1

DENİZLİ PIRLANTAYI SEVİYOR
Zen Pırlanta Denizli Mağazası’nı ziyaret eden, Türkiye’yi pırlantayla tanıştıran İşadamı, Zen Diemond’ın sahibi Emil Güzeliş ise Denizli’ye 30 yıl önce geldiğini, o zamandan aklında kalanın Pamukkale travertenleri ve horoz olduğunu söyledi.

Güzeliş, “Travertenlerde yüzdüğümüzü hatırlıyorum. Ama Denizli ile artık ekonomik bağlantılarımız var. İstanbul’dan baktığımızda Denizli ile güzel işler yaptığımızı görüyoruz ve çok memnununuz. Denizli, pırlantayı seven ve çok kullanan bir şehir. Bu da ekonomik gelişmişliğin bir göstergesidir” dedi.

denizli-zen-pirlanta-gorkemli-acilis-4

HEDEF 1000 MAĞAZA
Daha 18 yaşında İstanbul Kapalı Çarşı’da kendi kuyumcu mağazasını açarak iş hayatına başlayan Güzeliş, 2000’de Zen adı altında pırlanta toptancılığı yapmaya başladığını, 2006’dan itibaren de mağazalaşmaya gittiklerini söyledi. Türkiye’de 51. mağazalarını önümüzdeki hafta İzmir’de açacaklarını belirten Güzeliş, hedeflerinin 25 yılda mağaza sayısını 1000’e çıkarmak olduğunu dile getirdi.

denizli-zen-pirlanta-gorkemli-acilis-6

“ZEN İLE PIRLANTANIN ULAŞILABİLİR OLDUĞUNU GÖSTERDİK”
Türkiye’de 2006 yılına kadar pırlantanın pek satılan bir ürün olmadığını, pırlantanın ulaşılması zor, alımı zor, pahalı gözüken bir takı olarak görüldüğünü vurgulayan Güzeliş, Zen markası adı altında sunulan pırlatanın ulaşılabilirliği anlatmaya çalıştıklarını vurguladı.

Güzeliş, “Türkiye’de ilk pırlanta reklamını yapan firmayız. İnsanlar artık pırlatanın ulaşılabilir olduğunu biliyor. Şuan ulaştığımız nokta pırlanta deyince Zen akıllara geliyor” dedi.

denizli-zen-pirlanta-gorkemli-acilis-7

EN İYİ HEDİYE PIRLANTA
Dünyanın en genç pırlantasının 800 milyon yaşında olduğunu söyleyen Zen Pırlanta’nın sahibi Emil Güzeliş, “Pırlantanın çıkarılması çok daha zor. Düşünün bir kamyon toprağın içinden bir karat pırlanta çıkabiliyor. Onun işlenmesi dünyanın en zor şeyi. Üzerinde yüzlerce kesim var. Onların hepsi el işi, bunların hiçbirini makine yapamıyor. Çok büyük değer, en sert ve parlak maden. Zamandan beri çok değerli kalmış. Kadınlar için çok değerli. Kadınlar onu hem kullanabilir, hem istediği zaman değerlendirebiliyor. Yeni yapacağımız kampanyaların içinde en iyi hediye zen pırlanta diyoruz. Şuna dikkat çekiyoruz. Birine bir hediye alabilirsiniz, ama o hediye bir süre sonra modasını kaybedebilir, eskiyebilir, kırılabilir ya da yamulabilir. Ama pırlanta hediye alırsanız onu çocuklarınıza bile bırakabilirsiniz. Yapılan araştırmalar evin altını ailenin, ama pırlantasının kadının olduğunu göstermiştir. Kadın pırlantayı sahipleniyor, ’benim’ diyor. Pırlanta kadına, kendisinin değerli olduğunu hissettiriyor” sözleriyle pırlantanın kadınlar için değerini ve önemini anlattı.

denizli-zen-pirlanta-gorkemli-acilis-5

KANLI PIRLANTA DEĞİL
Türkiye’nin de aralarında bulunduğu birçok ülkede protestolara neden olan ABD yapımlı ‘Kanlı Elmas’ filminde gösterilen maden ocaklarının kesinlikle De Beers’ın madenleri olmadığını vurgulayan Güzeliş, konula ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“Filmlerde gösterilen madenler kesinlikle De Beers’ın Forevermark madenleri değildir. Onların madenlerinde güvenlik üst seviyede, hiç ölüm olmaz. Biz o madenlere girdik. Madene girerken alkol kontrolü bile yaparlar, kasklar ve kıyafetler olur. Bırakın ölümleri, iş kazası bile olmaz. Bu maden ocaklarında kesinlikle çocuk işçi çalıştırılmaz. Bu madenlerde daha çok kadın çalıştırılır. Bununda en büyük sebebi, erkekler paralarını barlarda, kumarda harcayabilir, ama kadınlar kazançlarını aileye harcar. Böyle bir sosyal sorumluluğu da var. Dolayısıyla De Beers pırlantaları kanlı pırlanta değildir. Alıyorsanız eğer o para, kesinlikle iyi bir madende çıkarılmış, topluma da zarar vermemiş pırlantaya verilmiş paradır.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı