REKLAMI GEÇ

Zeybekci: Vicdanen rahatsız olmadım

Zeybekci: Vicdanen rahatsız olmadım

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Rıza Sarraf’a ihracat ödülü vermesi ile ilgili tartışmalar üzerine, “Vicdanen rahatsız olmadım” açıklaması yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Haziran 2015 Pazartesi, 14:53

Bir dönem 17-25 Aralık yolsuzluk operasyonlarında gözaltına alınan Rıza Sarraf’a Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Başbakan Yardımcısı Numan kurtulmuş tarafından ihracat ödülü verilmesi ülke gündeminde tartışma başlattı.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ödül alacak kişileri devletin değil, sektörün belirlediğini ifade ederek, Bazı şeyleri bence çok iyi değerlendirmek lazım. Adı geçen şirketin yönetim kurulu başkanını daha dün gördüm, simaen de bilmem. Oradaki listeyi belirleyen devlet değildir, sektör seçmiştir. Bahsi geçen şirket sektöründe birinci olmuş. O ana kadar da bunu bilmiyorduk, bilseydik ne olurdu bilmiyoruz. Eğer Türkiye’de siyasilerin kimlerle yan yana olacağı ya da olmayacağı yönünde şeyler söyleniyorsa, bu son derece yorucu bir süreç olur. Ben Ekonomi Bakanı olarak ilk kez gördüğüm bir şahıstan, vicdanen de rahatsız olmadım” açıklamasında bulundu.

Yorumlar

zafer   -  Bağlantı 22 Haziran 2015, 20:46

Biat!

Mehmet Kaya   -  Bağlantı 22 Haziran 2015, 17:48

İran’lı Reza geçmişte şunu söylemişti; “Orospunun bahşişini peşin vereceksin”
Bu sizi rahatsız etmedi mi?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı