REKLAMI GEÇ

Denizli’de ihaleler

Denizli’de ihaleler

Çardak Hava Meydan Komutanlığı ile Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi, hizmetleri ve ihtiyaçlarıyla ilgili ihale düzenledi. İhalelerle ilgili bilgiler şöyle:

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ekim 2015 Perşembe, 09:50

ISINMA SİSTEMİNİN DOĞAL GAZA DÖNÜŞTÜRÜLMESİ İHALESİ
Çardak Hava Meydan Komutanlığı Lojman binaları ısınma sisteminin doğal gaz sistemine dönüştürülmesi işi için ihale düzenlendi. İhale, 22 Ekim Perşembe günü saat 10.00’da 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı Komisyon Başkanlığı’nda gerçekleştirilecek.

ÇAMUR TRANSFER POMPASI ALINACAK
Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı, açık ihale usulüyle treyler üzeri parçalayıcı çamur transfer pompası satın alacak. İhale, 5 Kasım Perşembe günü saat 10.00’da Topraklık Mahallesi İzmir Bulvarı No: 41/A Pamukkale-Denizli adresinde yapılacak.

İÇME SUYU VE BAÇINÇLI TEMİZ SU BORUSU ALINACAK
Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi İçme Suyu Dairesi Başkanlığı, açık ihale usulüyle PE 100 içme suyu ve PVC-U temiz su borusu satın alacak. İhale, 4 Kasım Çarşamba günü saat 14.00’te Topraklık Mahallesi İzmir Bulvarı No: 41/A Pamukkale-Denizli adresinde düzenlenecek.

KIŞLIK SEBZE MEYVE ALINACAK
Çardak Hava Meydan Komutanlığı, açık ihale usulüyle 16 kalem kışlık sebze ve meyve satın alacak. İhale 22 Ekim Perşembe günü saat 10.00’da 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı Komisyon Başkanlığı’nda gerçekleştirilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı