REKLAMI GEÇ

Denizli’de ihaleler

Denizli’de ihaleler

Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, hizmetleriyle ilgili ihale düzenledi. İhalelere ilişkin bilgiler şöyle:

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Kasım 2015 Pazar, 17:54

MASTER PLANI HAZIRLATILACAK
Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü Planlama Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı, atıksu arıtma tesisleri master planı hazırlanması işini ihaleye çıkardı. İhale, 30 Kasım Pazartesi günü saat 10.00’da Topraklık Mahallesi İzmir Bulvarı No: 41/A-10 Pamukkale-Denizli adresinde yapılacak.

ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİ ALINACAK
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, özel güvenlik hizmeti alımı için ihale açtı. İhale, 1 Aralık Salı günü saat 10.00’da İncilipınar Mahallesi İncilipınar Caddesi No: 2 Pamukkale – Denizli adresinde gerçekleştirilecek.

ARAÇ KİRALANACAK
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, şoförsüz taşıt kiralama için ihale düzenledi. İhale, 3 Aralık Perşembe günü saat 10.00’da İncilipınar Mahallesi İncilipınar Caddesi No: 2 Pamukkale – denizli adresinde yapılacak.

ÖZEL HİZMET ALIMI İHALESi
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, personel çalıştırmaya dayalı özel hizmet alımı (aşçı, teknisyen yardımcısı, danışma yönlendirme) için ihale açtı. İhale, 27 Kasım Cuma günü saat 14.00’te Atalar Mahallesi 952 Sokak No: 1 Denizli adresinde düzenlenecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı