REKLAMI GEÇ

DENİZLİ’DE İHALELER

DENİZLİ’DE İHALELER

Denizli Büyükşehir Belediyesi hizmetleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tesis kiralama ihalesi düzenledi. İhaleler ile ilgili bilgiler şöyle:

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Şubat 2016 Pazar, 16:37

YOL, KALDIRIM VE SANAT YAPILARI İNŞAATI İHALESİ
Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Denizli il sınırları içerisinde muhtelif yerlerde yol, kaldırım ve sanat yapıları inşaatı için ihale düzenledi. İhale, 25 Ekim Perşembe günü saat 10.00’da Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 29 Ekim Bulvarı No:176 Merkezefendi/Denizli adresinde yapılacak.

SANAT YAPILARI İHALESİ
Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı; Pamukkale-Merkezefendi-Acıpayam-Serinhisar-Çameli-Tavas-Kale-Beyağaç-Çal-Çivril-Honaz-Güney-Buldan-Bozkurt muhtelif yerlerde sanat yapıları inşaatı için ihale açtı. İhale, 26 Ekim Cuma günü saat 10.00’da Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 29 Ekim Bulvarı No:176 Merkezefendi/Denizli adresinde gerçekleştirilecek.

HALI SAHA VE SOSYAL TESİS KİRALAMA İHALESİ
Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün mülkiyetindeki Buldan Halı Saha ve Sosyal Tesisleri, açık artırma usulüyle 3 yıllığına kiraya verilecek. 3 bin metrekarelik alanla ilgili açılan ihale 26 Şubat Cuma günü saat 10.00’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde yapılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı