REKLAMI GEÇ

ASKON’da görev değişimi

ASKON’da görev değişimi

Üç dönemdir başkanlık yapan Hakkı Pekdemir, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Denizli Şube Başkanlığı görevini Uğur Küçük’e devir etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ekim 2018 Çarşamba, 16:26

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Denizli Şubesi, olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Hakkı Pekdemir’in uzun süre başkanlık yaptığı derneğin hizmet binasında gerçekleşen genel kurulda, yapılan seçim sonrasında işadamı Uğur Küçük başkanlığa seçildi.

Eski ve yeni yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra dernek üyesi iş adamlarının da katıldığı genel kurulun açılış konuşmasını yapan Hakkı Pekdemir, dernek başkanlığı döneminde yapılan çalışmaları üyelerin bilgisine sundu.

Dernek olarak herhangi bir siyasi partiye yakın olmadıklarını ifade eden Pekdemir, “Bizler görev süremiz içinde sadece üyelerimiz için faaliyet gösterdik. Kamu yararına çalışan dernek statüsünde olduğumuz için Denizli’nin menfaatine olarak hizmetlerde söz sahibi olduk imzamızı attık” dedi.

Genel kurulun ardından söz alan yeni başkan Uğur Küçük ise, kendisi ve ekibine duyulan güvenden dolayı teşekkür ederek sözlerine başladı. Küçük, “Hakkı Pekdemir başkanımızdan aldığımız bayrağı en süt seviyelere taşımak temel amacımızdır. ASKON olarak bundan sonraki süreçte üye sayımızı artırıp Denizli’ye gerek yatırım ve gerekse de hizmet anlamında önemli katkılar sağlamayı amaçlıyoruz. Denizli’nin yükselen ve büyüyen derneği olmak için çalışacağız” dedi.

İŞTE YENİ LİSTE
Uğur Küçük’ün başkanlığında oluşan yeni yönetimde şu isimler yer aldı: Bekir Atik, Atilla Oluç, Mehmet Kuzdere, Habip Belkaya, Engin Darbaz, Veli Akın, Murat Şen, Mahmut Tekin, Erol Tuna, Burak Alan, Osman Özpek, Bahadır Demir, Mahmut Culfa, İbrahim Güvenç, Mehmet Demir, Ahmet Özfidan, Bekir Çakır, Uğur Amiroğlu, Fatih Deniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı