REKLAMI GEÇ

Atasay Kamer’e fahri doktora unvanı

Atasay Kamer’e fahri doktora unvanı

Kuyumculuk sektörünün önde gelen isimlerinden olan Denizlili işadamı Atasay Kamer’e Uşak Üniversitesi’nden onurlandıran unvan. Kamer’e, eğitime sağladığı katkılardan dolayı Uşak Üniversitesi’nce “fahri doktora” unvanı verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ekim 2014 Cuma, 13:43

Atasay Kamer’e fahri doktora unvanı verilmesi dolayısıyla düzenlenen cübbe giyme töreni Uşak Üniversitesi Bir Eylül Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi. Törene Uşak Valisi Seddar Yavuz, Uşak’lı olan Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen, akademisyenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, törende yaptığı konuşmada, üniversite olarak “fahri doktora” unvanı verirken çok seçici olduklarını vurguladı. Hayırsever işadamı Atasay Kamer’in Türk ekonomisine hizmet ederken, eğitimden sağlığa pek çok projeye de katkıda bulunduğunu belirten Çelik, Kamer’in yenilikçi, ileri görüşlü ve paylaşımcı kişiliği ile Türk kuyumculuk sektörünün büyümesine ve dünyaya açılmasına öncülük ettiğini söyledi.

Atasay Kamer ise, İstanbul’a giderken Uşak’ta açtığı kuyumcu dükkanından kazandığı paranın ticari hayatındaki başarısında önemli rolü olduğunu belirtti. Kamer, “Bu üniversitede yapılan İslami İlimler Fakültesi binası, Atasay Kamer’de emanet duran Uşaklıların parası ile yapılmıştır. İnanıyorum ki burada okuyan talebe kardeşlerim için de ileriki hayatlarında Uşak’ta geçirmiş oldukları yaşam çok anlamlı olacak” dedi..

Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Sait Çelik, Atasay Kamer’e cübbesini giydirdi, “fahri doktora” belgesini verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı