REKLAMI GEÇ

Atasay’a 2. doktora unvanı ÇÖMÜ’den

Atasay’a 2. doktora unvanı ÇÖMÜ’den

Denizlili işadamı Atasay Kamer’e bir fahri doktora unvanı daha… İki ay önce Uşak Üniversitesi’nin fahri doktora unvanı verdiği Kamer’e, bu kez Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Senatosu, fahri doktora unvanı verilmesini kararlaştırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Aralık 2014 Pazar, 16:40

Çivril’den yola çıkan ve Türk kuyumculuğunun dünya genelinde üçüncü sıraya yerleşmesinde büyük katkıları bulunan Atasay Kamer’i onurlandıran haberlerden birisi de Çanakkale’den geldi. ÇÖMÜ senatosu, Kamer’e Türk kuyumculuğuna katkıları,kendi markasını oluşturması veeğitime sağladığı destekler dolayısıyla“işletme” alanında fahri doktora unvanı verilmesi kararlaştırıldı.

Atasay Kamer’e övgü dolu sözlerin yer aldığı ÇÖMÜ Senatosu açıklamasında, “Denizli’de doğan Atasay Kamer, Türk kuyumculuk sektörünün duayenlerindendir. Kamer, dünya çapında kendi adına marka oluşturan, yurt içinde ve yurt dışında başta Avrupa, Amerika, Ortadoğu, Çin gibi ülkelerde geniş bir tüketici kitlesine hitap eden, Türk kuyumculuk sektörünün geleneksel üretimden çağdaş üretim koluna geçmesine önderlik eden, sektörde değişimin ve gelişimin lokomotifi olan ve bugün Türk kuyumculuğunun dünyada üçüncü sırada olmasını sağlayan bir girişimcidir” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı