REKLAMI GEÇ

AYDEM’de eğitime devam

AYDEM’de eğitime devam

Türkiye’nin lisanslı ilk özel elektrik dağıtım şirketi olan AYDEM, müşterilerine en iyi hizmeti verme yolunda kurum içi eğitimlerine hız verdi. Çalışanlarının liderlik ve iletişim becerilerinin yanı sıra ekip iletişimi ve kişisel gelişim gibi konularına da odaklanan firma, tüm personeli için eğitim seferberliği başlattı.

/ DENİZLİHABER / 15 Nisan 2014 Salı, 10:30

AYDEM, tüm çalışanlarında ortak bir vizyoner bakış açısı oluşturulması, hizmetlerinde kalite standardının geliştirilmesi için kurum içi eğitimlerine 2014 yılı ile birlikte hız verdi. Bu kapsamda, ünlü kişisel gelişim uzmanı Ahmet Şerif İzgören,EGS Kongre ve Kültür Merkezinde yaklaşık 800 kişiden oluşan AYDEM çalışanı ve ailelerinin katıldığı kalabalık bir davetli grubuna “Süpermen Türk Olsaydı“ konulu seminer verdi.

Eğitim programlarınaAYDEM Genel Müdürlüğü ve Denizli İl Müdürlüğüne bağlı personel ile ailelerinden oluşan gruba, Ahmet Şerif İzgören’in sunumunu yaptığı “Süpermen Türk Olsaydı“ adlıseminer çalışmasıyla başladıklarını belirten AYDEM Elektrik Dağıtım A.Ş. Kurumsal Gelişim ve Yönetim Sistemleri Müdürü Elvan Yazıcı, “Temel rekabetçi gücümüzü oluşturan kalite, süreklilik ve yüzde yüz müşteri memnuniyeti hedefimiz kurum içi eğitimlerle güvence altına alınıyor. Bu anlamda tüketicinin beklentilerini hem kesintisiz elektrik enerjisi ve kalite, hem de hizmet anlamında karşılamayı arzulayan AYDEM’de eğitim seferberliği başladı” dedi.

AYDEM BİR AİLEDİR
Elektriğin kullanıcılarla buluşma sürecini ve bu sürecin başarılı olmasını sağlayan kriterleri de özetleyen Yazıcı, “Müşteriye en iyiyi, en kaliteliyi sunmak, sürekli olarak sunmak AYDEM’in kuruluş gününden bu yana değişmeyen felsefesidir. Çalışanlarımızın bu felsefede hareket etmelerinin nedeni ise, AYDEM’de kendilerini ailenin parçası olarak hissetmeleri ve tabii gerçekleştirdiğimiz çalışan eğitimleridir. Bu eğitimlerle hedefimiz, AYDEM çalışanlarının liderlik ve iletişim becerilerinin geliştirilmesi yanı sıra ekip iletişimi ve kişisel gelişim konularına odaklanmaktır. Başlattığımız bu eğitimlere tüm personelimizin katılımını sağlayarak ve eğitim çeşitliliğiyle sürekli hale getireceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı