REKLAMI GEÇ

AYDEM’e istihdam ödülü

AYDEM’e istihdam ödülü

Denizli, Aydın ve Muğla illerine enerji sağlayan AYDEM Elektrik Parakende Satış A.Ş., Capital dergisi tarafından Türkiye’nin en büyük 500 özel şirketi arasında “istihdamını en çok artıran şirket” seçildi. Ödül, İstanbul’da düzenlenen törenle AYDEM Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı’ya verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Aralık 2015 Cuma, 08:50

Capital dergisinin geleneksel “Türkiye’nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması”nda bu yıl da şirketler ciro, karlılık, ihracat ve istihdam rakamlarına göre değerlendirildi. Araştırma sonunda, toplam sekiz kategoride 24 şirket ödüle layık görüldü. Aydın, Muğla ve Denizli illerinin elektrik dağıtımını gerçekleştiren AYDEM, 500 şirket arasında istihdamını en çok artıran şirket oldu. Bu kategoride AYDEM’i, Balpet Petrol Ürünleri ve Doğa Organik Gıda şirketleri izledi.

Düzenlenen törende AYDEM’e verilen ödül alan şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, Bereket Grubu olarak enerji sektöründe üretime ve istihdama büyük önem verdiklerini söyledi. “500 şirket arasında istidam artışının birincisi olmamızdan büyük gurur duyduk” diyen Saldanlı, şunları kaydetti:

“Türkiye’nin her sektörde olduğu gibi enerji sektöründe de yeni yatırımlara ve istihdama gereksinimi var. Biz özel sektör olarak üzerimize düşen sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Yatırım, üretim ve istihdamı birbirinden ayrılmak bir bütün olarak görüyoruz. Grubumuzun bu politikası, planladığımız hedeflere ulaşmak konusunda bize güç ve moral veriyor. Çalışanlarımızla birlikte önümüzdeki dönemlerde yeni yatırımlara yöneleceğiz. Türkiye ekonomisine katkı sağlamanın, üretimi artırmanın ve yeni istihdam yaratmanın kararlılığı içinde olmaya devam edeceğiz.”

denizli-turkiyenin-en-cok-istihdam-saglayan-sirketi-aydem-ic

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı