REKLAMI GEÇ

Bereket Enerji Grubu 7 firmayla “En büyük 500”de

Bereket Enerji Grubu 7 firmayla “En büyük 500”de

Capital Dergisi’nin ‘Türkiye’nin En Büyük 500 Firması’ belirlendi. Türkiye’nin entegre enerji kuruluşu Bereket Enerji, 7 şirketiyle sıralamaya girmeyi başardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Ağustos 2018 Çarşamba, 14:01

Geçtiğimiz ay Fortune Dergisi tarafından açıklanan Türkiye’nin en büyük 500 şirketi listesine 9 şirketiyle giren Bereket Enerji Grubu, 2017 yılı şirket performanslarının ve cirolarının kriter alındığı Capital Türkiye 500 araştırmasında da 7 şirketi ile yer aldı. Bereket Grubu’ndan Gediz Elektrik, Aydem Elektrik, GDZ Enerji Dağıtım, ADM Elektrik Dağıtım, Yatağan Termik Enerji Üretim, Bereket Elektrik ve Bereket Enerji Üretim 471. sırada yer aldı. Bu tabloya göre, Bereket Enerji Grubu’ndan Capital 500’e giren şirket sayısı 6’dan 7’ye yükseldi.

Capital’in geçen yılki araştırmasında da 6 şirketi ilk 500’de yer alan Bereket Enerji Grubu, bu yılki araştırmanın sonuçlarına göre, performansını ve cirosunu artırmış oldu.

Bereket Enerji Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, gruba bağlı 7 şirketin ilk 500 kuruluş arasına girmesinin gurur verici olduğunu belirtti.

Ülkelerin gelişmişliklerinin enerji üretimi ve tüketimiyle ölçüldüğünü belirten Saldanlı, “Tüm çabalara rağmen 2 milyar insanın enerjiye ulaşamadığı dünyada, ülkemizde günde 4 saat elektrik kesintisinin uygulandığı günlerden bugünlere geldik. Enerji sektörü; yüksek teknoloji, bilgili ve deneyimli kadrolar ve yüksek finansman gerektiren bir sektördür. Böyle bir sektörde 10 bini aşkın çalışanımızla ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması için büyük çaba gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz. Enerji sektörü için her çabamız Türkiye’nin geleceği, Türk halkının mutluluğu içindir” dedi.

Bereket Enerji’nin Capital 500’e giren şirketleri ve performansları şöyle:

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı