REKLAMI GEÇ

Buket Çikolata Çamlık’ta

Buket Çikolata Çamlık’ta

Denizli Genç İşadamları Derneği Yöneticilerinden Melek Sözkesen’in sahibi olduğu Buket Çikolata Çamlık Şubesi, düzenlenen bir açılış töreniyle hizmete girdi. Açılışa Denizli’nin tanınmış simaları ve kent protokolünün önemli isimleri katıldı.

/ DENİZLİHABER / 4 Ekim 2013 Cuma, 11:29

Denizli Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Melek Sözkesen’in Buket Çikolatası, Denizli’de 2. adresini açtı. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu üstünde hizmet veren firmanın Çamlık şubesi düzenlenen bir açılış kokteyli ile hizmete girdi.

denizli-buket-cikolata-ic-1

Melek Sözkesen’i önemli gününde kentin tanınmış simaları ve protokolün önemli isimleri yalnız bırakmadı. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, 11. Motorize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Memduh Hakbilen, Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, DEGİAD Başkanı Sadık Emre Çaputçu başta olmak üzere iş dünyasından çok sayıda ismin katıldığı açılış törenine ilgi yoğundu.

denizli-buket-cikolata-ic-2

Son zamanlarda ismi Denizlispor Başkanlığı için geçen Zafer Katrancı, CHP ve MHP’nin büyükşehir belediye başkanlığı için konuştuğu isimlerden İbrahim Şenel, eski Belediye Başkanı ve Denizlihaber.com yazarlarından Ziya Tıkıroğlu, Erikoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Erikoğlu gibi önemli isimlerin de ilgi gösterdiği kokteyle çikolata rengi elbiseler giymiş kanatlı melekler damgasını vurdu.

denizli-buket-cikolata-ic-3

Davetlilerin mağazanın içinde canlı müzik dinletisi ile karşıladığı açılış etkinliğinde kurdeleyi il protokolü ve aile fertleri ile birlikte kesen Melek Sözkesen’in mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı